Allaspihalta kaikki unelmien kylpyelämyksiin!


Tehdäänkö sinunkin pihastasi paratiisi? Kuuluipa unelmiesi pihaan sitten poreallas, palju tai pihasauna terasseineen ja ulkosuihkuneen, Netraudan valikoimasta löydät helposti kaikki sopivat tuotteet. Tammiston Allaspihalla on Suomen upein ulkoporeallasnäyttely! Paikalla on 20 suosituinta allasmallia alan huippumerkiltä, mukana myös Lyfco Neptune vastavirta-allas, jossa voit rentoutumisen lisäksi treenata uimista! Autenttisen kokemuksen takaamiseksi altaat ovat tietenkin vedellä täytettynä. Tule Vantaan Tammiston Showroomiin tutustumaan upeaan valikoimaamme!

Esillä jopa 20 erilaista allasmallia

Altaita isommallekin porukalle - Tule valitsemaan omasi

Meiltä löydät porealtaat, paljut ja pihasaunat

Ulkoporealtaat ja piharakennukset myös asennettuna! Kysy lisää myyjältä tai soita 029 1800 220
Tammiston Allaspiha
Tammiston Allaspiha
Tammiston Allaspiha
Tammiston Allaspiha

Tule Tammiston allaspihalle toteuttamaan haaveesi!

Tammistossa altaat ovat vedellä täytettynä, jotta sinä saisit oikean kuvan haluamastasi tuotteesta. Lukuisten merkkien ja altaiden valikoimasta löydät varmasti omalle perheellesi sopivan rentoutumispaikan. Meiltä saat ulkoporealtaat isommallekin perheelle tai kaveriporukalle!

Ideaparkin allasosasto
Ideaparkin allasosasto

Lempäälän Ideaparkin allasosasto

Ideaparkin allasosastolta löydät Aresson, Lyfcon ja Spadealersin suosituimmat ulkoporealtaat sekä Kiramin perinteiset paljut. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua mielellään valitsemaan sopivan altaan paikan päältä, tai tarpeen vaatiessa myös verkkokaupasta, jossa kymmeniä tuotteita lisää. Tervetuloa Lempäälän Ideaparkin Showroomiin tutustumaan valikoimaamme!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16