Pihavarasto Luoman Lillevilla 580, 7.8m²

Lisäetuna ilmainen kotiintoimitus! Säästä 399 EUR!
Tuotenumero:
LIV-128302514
3 499,00  1 899,00  Säästät: 1 600,00 
Saatavilla netistä: yli 25 kpl
kpl
Tarjous on voimassa 28.10.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: 1-3 viikkoa
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!
Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla tuotteen saapuessa, vaan asiakas voi esimerkiksi vain merkitä helppokulkuisen paikan, johon tuote, esim. mökki, jätetään. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen paino ja sinne tulee päästä trukilla. Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä myyntipalveluumme, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
★★★★★★★★★★
1.0
Käytön helppous 1.0
Ominaisuudet 2.0
Vastinetta rahoille 1.0
Tuotteen laatu 1.0

Monikäyttöinen Luoman Lillevilla 580 on kaksiosainen pihavarasto, johon saat mukavasti säilöttyä tärkeimmät pihatarvikkeet varaston suojiin. Varaston koko on 7,8 neliötä ja halutessasi voit käyttää toista osaa vaikkapa ulkohuussina! Pintakäsittelyltään puuvalmis, joten voit käsitellä sen omaan pihaasi parhaiten soveltuvalla tavalla.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Luoman Lillevilla
 • GTIN: 6418635048894
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu, PEFC-merkintä

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 241
 • Räystäskorkeus (cm): 216
 • Leveys (cm): 300
 • Syvyys (cm): 259
 • Pinta-ala (m²): 7,8

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Kevythirsi
 • Pintakäsittely: Puuvalmis
 • Seinävahvuus (mm): 28
 • Kattomalli: Harjakatto
 • Katon pinta-ala (m²): 10,5
 • Sisältää vesikatemateriaalin: Ei
 • Sisältää lattian: Kyllä
 • Lattian paksuus (mm): 19
 • Ikkunoiden lukumäärä: 0 kpl
 • Ovien lukumäärä: 2 kpl, vinoikkunat
 • Seinäkorkeus: 2160 mm

Käytäthän aina rakennuksen mukana tulevia ohjeita. Tuotekortilla oleva ohjeistus saattaa olla viitteellinen.

★★★★★★★★★★
1.0
Käytön helppous 1.0
Ominaisuudet 2.0
Vastinetta rahoille 1.0
Tuotteen laatu 1.0

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Ala-arvoinen konstruktio
  ★★★★★★★★★★
  Tämä oli ensimmäinen ja samalla viimein Luoman puurakennus, jonka teen. Tämä Lillevillan käyttämä rakenneratkaisu, jossa ponttilautaseinät sidotaan nurkkarimoihin parilla ruuvilla per lauta on kaikkea muuta kuin helppo pystyttää. Tai saahan sen helposti pystyyn, mutta suoraa siitä on vaikea saada, koska rakenteesta puuttuvat vinotuet ihan kokonaan. Nyt sellaiset piti soveltaa rakenteeseen ihan omasta päästä ja puutavarasta. Lisäksi paketin puutavara oli ihan luokattoman huonoa. Noin 90 prosenttia kaikesta puusta oli kieroa. Kuivia oksia oli todella paljon ja niitä oli päätynyt myös kriittisiin paikkoihin. Esim oven karmin liitoskohtaan. Itse puuaineskin oli paikoitellen todella höttöä ja muun muassa kattokannattajissa ja terassilaudoissa oli käytetty sormijatkoksia. Perustuspuut ja terassilaudat eivät olleet kyllästettyjä, joten pitkää ikää tälle tuskin voi ennustaa. Sitten oli ihan selkeitä valmistusvirheitä: Karmin jyrsintä oli jäänyt vajaaksi liitoskohdasta ja seinälaudassa oli sirkkelinjälkiä. Asennusohje oli lähinnä viitteellinen. Perustuksista ei ollut paketissa mitään ohjeistusta, vaan ne piti soveltaa omasta päästä. Työvaiheista, niiden järjestyksestä ja huomioitavista seikoista ei myöskään ollut mitään yksityiskohtaisempia selostuksia. Pitäisi olla kirvesmies, että hoksaisi tehdä kaikki asiat oikein, kun ohjeessa ei niitä kerrota.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 23.6.2021 :
  Kiitos palautteestasi! Se on meille tärkeää, jotta voisimme kehittää tuotteitamme ja niiden ohjeistuksia. Olemme pahoillamme, että valmistamamme tuote ja sen ohjeistukset eivät täyttäneet odotuksiasi.

  Lillevilla 580:n pystyttämisessä on kyse rakentamisesta, joten rakentamiskokemuksesta on pystytyksessä hyötyä, vaikka tuotteen kokoonpano-ohje onkin hyvinkin yksityiskohtainen ja mallikohtaisin kuvin vaihe vaiheelta etenevä. Kyseinen nurkkarakenne on meillä ollut monissa malleissamme käytössä jo pitkään, ja se on todettu kestäväksi rakenteeksi ja helpoksi pystyttää, kun ohjeita seurataan tarkasti.

  Perustukset on aina tehtävä perustusolosuhteiden mukaan ja tarvittaessa käytettävä alan ammattilaista apuna perustamistapaa valittaessa. Perustuksien tekemisestä on kokoonpano-ohjeessa kerrottu perusteet sekä se, millaisilla tukiväleillä tarvitaan pilareita, jos pilariperustuksiin päädytään. Lisäksi Netraudan tuotesivulla on ladattavissa pilarikuvat, joista perustuspuiden asettelu ja pilarimäärät käyvät myös ilmi.

  Kun kyse on elävästä materiaalista eli puusta, on aina mahdollista, että osat pääsevät jonkin verran kierotumaan, etenkin jos paketti on pitempään avattuna ennen kuin pystytys pääsee alkuun. Puu on kuitenkin teknisesti kuivattua ulkokäyttöön sopivaan kosteuteen, joten kovin voimakasta kieroutumista ei pitäisi päästä tapahtumaan. Jos osat ovat niin kieroja, että niiden asentaminen ei ole mahdollista, tai jos osissa on selviä työstö- tai laatuvirheitä, kannattaa olla heti yhteydessä jälleenmyyjään, joka tilaa korvaavat osat tehtaalta, josta ne toimitetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa.

  Sormijatketun puutavaran käyttö on normaalia tällaisissa tuotteissa. Luoman Puutuote Oy:llä on EN 15497 -sertifikaattiin perustuva sormijatketun rakennesahatavaran CE-merkintä, ja sormijatketun puutavaramme ominaisuudet ovat siten jatkuvan seurannan alaisia ja täyttävät sertifikaatin vaatimukset. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 4 kysymystä
Lajitteluperuste: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Tuomo3 · 15.9.2021
  Mikä tuon vajan sisätilojen pinta-ala on? Tuo 7,8 m2 sisältänee myös kuistin.
  1. Luoman Lillevilla · 16.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Lillevilla 580:n sisätilan pinta-ala on noin 4,5 m2. Sisätila jaetaan 28 mm paksulla väliseinällä noin 1,8 m2:n (n. 118 x 153 cm) ja 2,6 m2:n (n. 173 x 153 cm) kokoisiin osiin. Väliseinän sijoittelussa ovien väliin on muutama senttimetri pelivaraa, millä voidaan pystytysvaiheessa hieman vaikuttaa huoneiden keskinäiseen tilanjakoon.
  2. Etta · 16.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Vajani on vielä pystyttämättä joten en osaa vastata tähän varmasti, mutta oletan että tuo on lattiapinta-ala. Varsinaista kuistia siinä ei ole.
 2. 1vastaus
  Esaav8 · 23.8.2021
  Hei tuleeko Lillaville valmiiksi kasattuna ,(kokonaisena ) tontille kuljetettuna. T Esa
  1. Luoman Lillevilla · 24.8.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Lillevilla 580 on puuosina paketissa eli tämä tulisi itse koota. Valitettavasti valmiiksi kasattua mallia tästä ei ole saatavilla
 3. 1vastaus
  Tilaaja21 · 12.6.2021
  Paljonko toimituspaketti painaa ja mitkä on sen mitat?
  1. Luoman Lillevilla · 14.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Paketti painaa 650kg ja mittoja ovat: 3,5 x 0,6 x 1,15. :)
 4. 2vastausta
  Sios · 2.6.2021
  Hei, haluaisin tietää kyseisen rakennuksen wc-osan sisämitat, eli mahtuuko sinne isompikin käymälä kuin kuvassa oleva, esim. kekkilän 230l tehokäymälä?
  1. Luoman Lillevilla · 4.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Alhaalla onkin mainittuna yksi vaihtoehto, mutta Kekkilän 230l tehokäymälän leveys näyttäisi olevan pienempi kuin tuo em, eli 80cm. Mahtuu tällöin hyvinkin! :)
  2. Lillevilla ja Ekolet · 3.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Pienemmän huoneen sisämitat on n. 110 cm. Meillä on siinä Ekoletin ULKO VU ulkokäymälä joka vie noin 115 cm sisäpuolelta, minkä ratkaisimme niin että siirsimme sisäseinää vähän lähemmäs toista oviaukkoa. Toinen vaihtoehto on tehdä käymälä suoraan isompaan huoneeseen (varasto), koska se on valmiiksi leveämpi huone.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16