Parla – Maailman kauneimmat parkettilattiat

Korkealaatuisten, kotimaisten parkettilattioiden valmistaja Parla tunnetaan Suomen vanhimpana toimijana alallaan. Parla perustettiin vuonna 1963 Mikkelissä. Parla on saavuttanut myös kansainvälistä mainetta ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetuilla tuotteillaan. Parlan lattiat sekä näyttävät että tuntuvat hyviltä. Kaikissa tuotteissa on huomioitu nykypäivän kuluttajan tarpeet. Paras mahdollinen lopputulos saavutetaan monen työvaiheen, osittain käsityönkin, sekä ensiluokkaisten raaka-aineiden avulla.

Laajaan puutuotteista valmistettuun valikoimaan kuuluvat ennen kaikkea parketit, joissa puuvaihtoehtoja löytyy runsaasti. Perinteisempien tammen, koivun ja saarnin lisäksi löytyy esimerkiksi ruusupuusta, pyökistä ja vaahterasta valmistettuja parkettilattioita. Valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat puulattiat sekä männystä valmistetut helposti työstettävät liimapuulevyt. Mallistoa täydentävät myös mm. erilaiset paneelit ja listat.

Toiminnan taustalla on alusta pitäen ollut luonnonvarojen ja luonnon kunnioittaminen, mikä näkyy koko valmistus-, varastointi- ja kuljetusprosessissa. Parlalle myönnettiin oikeus käyttää PEFC-merkkiä vuonna 2012. Se tarkoittaa, että tuotteisiin käytetty puuraaka-aine kasvaa vain hyvin hoidetuissa metsissä. Lisäksi Parla Floor Oy:lle on myönnetty M1- ja ECO-sertifikaatit osoituksena tuotteiden laadusta ja ympäristöystävällisyydestä. Parlan parkettilattiat ovatkin vastuuntuntoisen kuluttajan valinta.

Tehtaalle tullessaan raaka-aineen kosteusarvot sekä laatu ja mitat tarkistetaan huolellisesti. Vain ensiluokkainen puu hyväksytään ja jalostetaan edelleen Parlan laadukkaaksi, kestäväksi ja kauniiksi parkettilattiaksi. Hyväksyttyyn raaka-aineeseen laitetaan merkki, jolloin prosessia voidaan seurata aina valmiiseen tuotteeseen saakka.

Parlan parkettivalikoimasta löytyy taatusti mieluisa malli jokaiseen kotiin. Mallistot on jaettu kahteen osaan – ParlaFix ja ParlaTwin. ParlaFix-parketissa on kolme päällekkäistä kerrosta, jotka vahvistavat toisiaan. Kaikki osat ovat aitoa puuta ja parkettilaudan paksuus on 14 mm. Lukkopontin avulla parketti voidaan asentaa uivana. ParlaTwin-parketissa on jalopuinen pintakerros yhdessä ympäripontatun pohjakerroksen kanssa. Kaikki osat koostuvat aidosta puusta ja kokonaispaksuus on 11 mm. Asennus tapahtuu alustaan liimaamalla.

1-29 / 29

29 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-29 / 29

29 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16