Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:
Ennen ja jälkeen

Ennen ja jälkeen – Unelmien koti helpoilla kunnostusprojekteilla

Pienelläkin panostuksella voidaan saada iso muutos aikaan kodin sisustuksessa tai puutarhassa, kun ollaan luovia ja otetaan parhaat ideat käyttöön. Tutustu Ennen ja jälkeen -videoihimme ja inspiroidu laittamaan oman kodin ja mökin kompastuskivet kuntoon helppojen ohjeiden mukaan.

Vanhan tapetin poisto ja uuden asennus

Tapetin poisto voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Moni harkitsee tapetin päälle maalaamista tai tapetointia vanhan tapetin päälle, mutta kannattaa ennen sitä kuitenkin katsoa vinkit tapetin poistoon tältä videolta. Jenny näyttää miten tapetti poistetaan höyryirroittimella ja neuvoo niksit uuden tapetin asentamiseen.

Kirsch

Asennetaan Kirsch-verhotanko ja -pimennysverhot

Verhotankoja on monenlaisia, ja huoneesta ja ikkunasta riippuen myös asennustapoja on useita. Miten valitaan oikeanlainen verhotanko ja mikä on sen oikea asennuskorkeus? Tällä videolla Jenny asentaa tyylikkään Kirsch-verhotangon. Samalla testataan kuinka hyvin Kirsch-pimennysverhot pimentävät huoneen.

Pukkila

Kylpyhuoneen laatoitus

Kylpyhuoneen remontointi on isoimpia kodin yksittäisiä remontteja. Mitä olisi hyvä tietää kun lähdetään valitsemaan kylpyhuoneen laattoja? Mitä vinkkejä lattialaatoituksen valintaan ja asentamiseen on? Entä miten laatoitetaan? Tällä videolla Jenny asentaa Pukkilan laatat kylpyhuoneeseen ja kertoo vinkit laattojen valintaan sekä asentamiseen.

Eglo

Eglo-valaisimet ja -polttimot

Kattolampun asennustapa riippuu katossa olevasta liitännästä: sokeripalalla vai pistokkeella. Videolla Jenny esittelee Eglo-kattovalaisimia ja neuvoo valaisimen kytkennän kattoon. Lisäksi asennetaan pöytä- ja lattiavalaisimia ja Jenny antaa vinkit sopivien valonlähteiden valintaan ja sijoitteluun.

INR

INR-suihkunurkan asennus

Suihkuseinä tai -nurkka estää veden joutumista suihkun puolelta kalusteisiin tai ympäröiviin seiniin. INR-suihkukalusteiden asentaminen on helppoa, ja sen voi tehdä tämän videon ohjeiden avulla myös itse. Taittuvat suihkuseinät ovat oivia valintoja pieneen kylpyhuoneeseen.

Pergo

Pergon laminaatin asennus

Laminaatti, vinyylilattia, parketti, lankkulattia... Vaihtoehtoja on nykyään useita, kun lattiaa lähdetään uusimaan. Tällä videolla Jenny asentaa Pergo-laminaatin, ja kertoo samalla miksi juuri tähän kohteeseen laminaatin asennus oli oikea valinta.

Woodio

Uusi ilme kylpyhuoneeseen Woodio-pesualtaalla

Videolla tehdään kylpyhuoneen facelift pienillä muutoksilla. Kylpyhuoneen katseenvangitsijaksi valittiin Woodio-puukomposiittiallas. Woodio® -materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Se on iskun kestävä ja vimeistelty UV-suojalla ja likaa hylkivällä pinnoitteella. Pesualtaan asentaminen on helppoa - katso vaikka itse!

Järnvik Decoration

Järnvik-seinäpaneelin asennus

Rimaseinä on muodikas, kodikas ja tyylikäs vaihtoehto perinteiselle tapetille tai maalipinnalle. Tässä jaksossa Jenny asentaa rimaseinän ruokailutilaan tuomaan vähän eloa seinään. Järnvikin seinäpaneelin asennus on helppoa - ei tarvita edes porakonetta!

Bjelin

Bjelin-kovapuulattian asennus

Onko mielessä uusi puulattia? Videolla esitellään Bjelinin kovetettu puulattia ja näytetään kuin se asennetaan omakotitalon piharakennukseen. Samalla Jenny myös testaa mitä kovetettu puulattia kestää.

Separett

Separettin polttava käymälä mökille

Kaikki tietävät, että yksi kesän inhokkihommista on mökin ulkohuussin siivous ja tyhjentäminen. Separett Cindi Family tuo ratkaisun tähän ongelmaan: polttava WC on helppo asentaa mökkiin sisälle, tarvitset vain sähköä. Katso videolta kuinka helppoa polttavan käymälän asentaminen on!

Bosch

Bosch-robottiruohonleikkurin asennus ja käyttö

Osan pihatöistä voi ulkoistaa Bosch-robottiruohonleikkurille, joka mahdollistaa täysin automaattisen nurmikon leikkuun. Videolla Jenny näyttää miten helppoa sen asennus on.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.