1-100 / 688

688 tuotetta

1-100 / 688

688 tuotetta

Keittiöhanat
Hanat kannattaa valita huolella, sillä laadukas ja oikein sijoitettu hana helpottaa päivittäisiä toimia keittiössä. Lisäksi pienillä yksityiskohdilla on merkitystä, joten uusi keittiöhana voi tehdä keittiön ilmeestä huomattavasti tyylikkäämmän. Vanha ja huonokuntoinen hana saattaa jopa aiheuttaa vesivahingon. Vaihda siis keittiöhanasi nyt uuteen ja valitse omasi Netraudan laajasta valikoimasta, josta löydät hanat kaikkiin tarpeisiin.

Laadukkaat ja käytännölliset keittiöhanat vaativaankin makuun

Jos tyyli on sinulle tärkeää käytännöllisyyden lisäksi, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Netrauta tarjoaa luotettavien ja tunnettujen valmistajien laadukkaat keittiöhanat edulliseen hintaan ja kotiin kuljetettuina. Valikoimamme sisältää design-hanat huippubrändeiltä, kuten Oras, Grohe, Hansgrohe, Damixa, Gustavsberg. Keittiöhanat ovat saatavilla joko APK-liitännällä tai ilman. Valikoimastamme löydät myös erilliset APK-liitännät. Tästä keittiöhanamallistosta löydät varmasti omasi, oli toiveenasi sitten suoralinjainen, J-muotoinen tai ulosvedettävä juoksuputki. Kun kruunaat keittiösi sisustuksen muuhun suunnitteluun istuvalla designhanalla, saat pienillä yksityiskohdilla aikaan suuriakin muutoksia ja pystyt kohentamaan keittiösi ilmettä hetkessä. Voit luoda kiinnostavia efektejä myös pintamateriaalivalinnoilla: valikoimastamme löydät niin kromatut kuin satiinipintaiset hanat. Kehittyneen ja modernin teknologian ystäville tarjolla on myös täysin kosketusvapaat hanat, jotka lisäävät käyttömukavuutta entisestään. Meiltä hankit kätevästi myös keittiöhanatarvikkeet, kuten välihanat ja viemäröintiliittimet.

Keittiöhanat tarjoushinnoilla netistä

Laadukas keittiöhana on hyvä ostos, joka maksaa itsensä takaisin käyttömukavuutena ja -turvallisuutena. Panosta siis nyt laadukkaaseen hanaan, joka on samalla myös esteettinen sisustuselementti keittiössäsi. Tarjoamme niin perinteiset kuin huippumodernit mallit aina edulliseen hintaan, mutta jos haluat hankkia laatuhanan vieläkin edullisemmin, tutustu supertarjouksiimme ja kampanjahintoihin. Netraudassa selaat hanavalikoimaa kätevästi netissä vuorokauden ympäri ja teet ostokset silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Keittiöhanat asennettuina Netraudasta

Keittiöhanan asennuskaan ei ole ongelma, sillä meiltä voit tilata myös palvelun nimeltä Kodin putkimies. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitamme tilaamasi tuotteen LVI-alan ammattilaiselle, joka asentaa sen puolestasi. Jos hanan tarve on akuutti, voit valita pikatoimituksen, jonka ansiosta uusi keittiöhana on kotiovellasi jo noin 1-3 päivän kuluttua. Palvelua käyttäessäsi voit myös hyötyä kotitalousvähennyksestä. Kätevää, vai mitä? Tarjoamme aina tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Jos tarvitset suunnitteluvinkkejä tai lisätietoja, myyntipalvelu auttaa sinua mielellään. Tilaa huippuluokan keittiöhana ja hanan asennus Netraudasta jo tänään! Meiltä saat edullisesti myös moderniin keittiöön sopivat tiskipöydät ja -altaat.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16