Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Pesualtaan jalka Sentique, Verkkokaupan poistotuote

POISTOTUOTE - erikoisalennus!
Tuotenumero:
VNB52430001POISTO
308,00  62,90  Säästät: 245,10 
Saatavilla netistä enää: 2 kpl
kpl
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 19,90 €

Tämä on verkkokaupan poistotuote, joka on useimmiten asiakaspalautus. Takaamme, että itse tuote on täysin kunnossa ja siinä on normaali takuu voimassa. Pakkaus saattaa olla avattu tai rikkinäinen, mutta tuote suojataan asiallisesti kuljetusta varten. Tuotteella on normaali verkkokaupan palautusoikeus.

Villeroy & Bochin historia alkoi jo vuonna 1748 Ranskassa, jolloin François Boch perusti keramiikkapajan kolmen poikansa kanssa. Myöhemmin yritys muutti Luxemburgiin, jossa on edelleen toimiva posliinitehdas. Vuonna 1836 Jean François Boch -yhtiö ja heidän kilpailijansa, Nicolas Villeroy yhdistyivät ja yritysliitoksen tuloksena oli Villeroy & Boch.

Tänäpäivänä Villeroy & Bochin liikevaihto on lähes 900 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää yli 10 000 työntekijää ympäri maapalloa. Vuosien varrella Villeroy & Boch on kehittynyt korkealaatuisten keramiikkatuotteiden valmistajasta ja markkinoijasta yhdeksi maailman tunnetuimmista sisustusbrändeistä. Villeroy & Bochin vahvuutena pidetään korkealaatuista, kokonaisvaltaista ja monipuolista tuotevalikoimaa kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Nykyaikainen tyyli - kiitokset ajattomalle suunnittelulle. Sentique luo aliarvostettua eleganssia kylpyhuoneeseen. Yksi piirre suunnittelussa luo yhtenäisen pohjan kaikille keraamisille elementeille: hiottu reuna. Jokainen elementti on yksinäänkin jo vaikuttava korkealaatuinen taideteos. Elegantisti ja harmoonisesti yhdistetyt, WC, Sentique pesualtaat ja allaskaapit. Allaskaapit tarjoavat upean korkealaatuisen puupinnan, mutta myös reilusti säilytystilaa.

Pesualtaan jalka Sentique

  • Sentique pesualtaille sopiva jalka. Piilottaa vesilukon.
  • Väri: Valkoinen

Mittapiirros

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16