Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Bambulattiat

1-9 / 9

9 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-9 / 9

9 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Bambulattiat

Bambulattiassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla lämpö, kovuus ja luonnollisuus. Näiden ominaisuuksien ansiosta bambu on muodostumassa yhä suositummaksi lattiamateriaaliksi, vaikka bambu saattaakin suurelle yleisölle olla vielä hieman uudempi tuttavuus. Bambulattioihin ja niiden ominaisuuksiin tutustuminen kannattaa aloittaa Netraudan verkkokaupasta! Valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin. Tilaa samalla myös muut lattian asentamiseen tarvittavat välineet ja työkalut!

Ihanan luonnonläheinen bambu

Bambu on aito luonnontuote. Materiaalina bambu on kovapintainen, minkä ansiosta se kestää iskuja erinomaisesti. Bambulattia toimiikin hyvin lapsiperheissä tai koiratalouksissa, joissa vaaditaan lattialta erityistä kestävyyttä. Kovan pintansa ansiosta bambu kestää hyvin innostuneen koiran kynsien kulutusta ja lasten rajuja leikkejä. Kovuudestaan huolimatta bambu ei tunnu jalan alla kylmältä, vaan se sitoo hyvin lämpöä. Lattia on myös helppohoitoinen, sillä se on antibakteerinen ja antistaattinen. Bambu on myös akustisesti miellyttävä ja eristää ääntä. Vakaa bambulattia ei reagoi kosteuden vaihteluihin yhtä voimakkaasti kuin monet muut lattiamateriaalit.

Bambuparketin eksoottinen ilme tekee vaikutuksen

Bambulattiassa on kaunis, bambulle ominainen puunsyykuviointi. Bambun luonnonläheinen mutta eksoottinen ilme toimii myös itsenäisenä sisustuselementtinä. Tarjolla on sekä tummemman että vaaleamman sävyisiä lattiavaihtoehtoja. Bambulattian pinnassa voi olla esimerkiksi öljy- tai lakkausviimeistely. Pintakuvioinnin osalta on valittavissa sekä vertikaalisen että horisontaalisen kuvioinnin omaavia tuotteita. Ihastu bambuparketin ilmeeseen ja aloita lattiahaaveittesi toteuttaminen jo tänään Netraudassa! Tilaaminen on vain muutaman klikkauksen päässä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16