Mosat – Huippulaadukkaat liesikuvut ja keraamiset keittotasot

Mosat on italialainen yritys, joka valmistaa yksilöllisiä ja näyttäviä liesikupuja sekä liesitasoja yli 25 vuoden kokemuksella. Mosatin tehdas sijaitsee Italiassa Fabrianon kaupungissa, jossa on pitkät perinteet teräksen prosessoimisesta ja kodinkoneiden valmistuksesta. Mosatilla seurataan vallitsevia trendejä ja reagoidaan viipymättä asiakkaiden toiveisiin. Innovatiiviset ja laadukkaat kodinkoneet valmistetaankin intohimolla, osaamisella ja vankalla ammattitaidolla.

Tuotevalikoimaan kuuluvat niin saarekemallit moottorilla kuin seinälle asennettavat kuvut moottorilla – jopa kulmaan sijoitettavaksi löytyy sopiva malli. Mosatin keraamiset liesitasot edustavat modernia viimeisintä tekniikkaa ja sopivat osaksi tyylikästä keittiötä. Maahantuoja myöntää laatutuotteilleen kahden vuoden takuun, jonka jälkeenkin saat vain parasta laatua vuosien, jopa vuosikymmenten ajaksi.

Jos liesikupua ei asenneta hormiin poistavaksi, tarvitaan rasvansuodatin sekä aktiivihiilisuodatin. Aktiivihiilisuodatin neutraloi käryt ja muut ilman epäpuhtaudet tehokkaasti. Mosatin mallistosta löytyy sopiva aktiivihiilisuodatin jokaiseen liesikupuun.

Trendikäs keittiösaareke tuo mukanaan lisää tarpeellista lasku- ja ruoanlaittotilaa sekä istuma- ja säilytystilaa. Saarekkeen kruunaa esimerkiksi moderni teräksinen liesikupu, jossa on neliportaisesti säädettävä imuteho. Liesituulettimen käyttö ei estä mukavaa jutustelua keittiössä, sillä äänitaso ei nouse liian korkeaksi. Halogeenivalaistus tarjoaa moitteettoman näkyvyyden ja on kaunis sisustusvalo vaikkei liesituuletinta käytettäisikään.

Mosatin valikoimasta löytyy myös näppärä kulmamalli. Selkeälinjainen tuuletin tuo lisää mahdollisuuksia toimivan keittiön suunnitteluun ja tarjoaa riittävää imutehoa. Mosatin metalliset rasvansuodattimet voidaan pestä astianpesukoneessa ja halogeenivalaisimet kiinnittävät katseen.

Kätevästi kalusteisiin integroitavat keraamiset liesitasot ovat nykykeittiön korvaamattomia apureita. Keraamista keittotasoa ohjataan neljällä eri kokoisella kierrettävällä kytkimellä. Vanhat kunnon vääntimet ovatkin monen kuluttajan mieleen ja kaivattu lisä hipaisuohjauksen rinnalla. Tasossa riittää tehoa suuremmankin perheen tarpeisiin ja jälkilämmönosoitin kertoo kuinka kauan keittoalue pysyy lämpimänä. Koska keittotasossa ei ole kehyksiä, se uppoaa kauniisti tasoon. Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18