Netrauta mukana Jaajon remonttiprojektissa- Helsinkiin avattiin uusi italialainen Bricco-viinibaari

Mediapersoona Jaajo Linnonmaa on ostanut osakkuuden viinibaari Briccosta ja Haluatko miljonääriksi -ohjelmastakin tuttu juontaja käynnisti helmikuussa remonttiprojektin, jossa remontoitiin Helsingin keskustaan aivan uusi viinibaari. Uusi Bricco Viinibaari avattiin pe 13.3. Kalevankatu 4:ssa.

Yksin Jaajo ei projektia lähtenyt toteuttamaan vaan apuun riensi ketkäs muutkaan kuin Remonttipiiskuri Perttu Sirviö sekä Netrauta. Pistimme itsemme likoon toimivan ja tyylikkään viinibaarin toteutuksessa yhdessä laadukkaiden tuotemerkkien ja tuotteiden kera. Mukana menossa mm. Gustavsberg ja Villeroy & Boch -kylpyhuonetuotteet, Damixa-hanat, Blåkläder-työvaatteet ja Wienerberger-tiililaatat. Lisäksi valoa uuteen viinibaariin antaa Cariitti ja Trio Lighting.

Jaajo Linnonmaa X Netrauta

Me kaikki pääsemme seuraamaan mielenkiintoisen projektin valmistumista videosarjan muodossa Helppoo.fi-palvelussa - Katso kaikki osat! Sarjassa seurataan projektin toteutumista alkumetreistä aina avajaisiin asti - kommelluksiltakaan ei voida välttyä!

Jaajo Linnonmaa X Netrauta
Jaajo Linnonmaa X Netrauta

Kolmannessa jaksossa käydään Tammiston Showroomissa - Katso video:

Jaajo Linnonmaa X Netrauta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16