Hyytävät hintajatkot voimassa enää:
Sami Kurosen kylpyhuoneremontti

Kopioi tyyli - Näitä tuotteita käytettiin Samin remontissa

Sami Kurosen upea, uusi kylpyhuone ja sauna -kokonaisuus ei olisi onnistunut ilman Netraudan laajan tuotevalikoiman helmiä. Monipuolinen valikoima mahdollisti tyylikkäät, toimivat ja laadukkaat tuotevalinnat aina saunapaneeleista ja sadesuihkusta laudeliinaan asti. Tutustu tarkemmin Samin saunassa ja kylpyhuoneessa käytettyihin tuotteisiin ja inspiroidu toteuttamaan omat spa-unelmasi.

Seinät verhoutuu tummaan kivikuvioon ja tervaleppään

Landstone Anthracite -laattasarja
Landstone Anthracite

Kylpyhuoneen laattapinnat on toteutettu Pukkilan Landstone Anthracite -sarjan laatoilla. Harmonia pieneen tilaan saatiin käyttämällä saman sarjan laattaa niin seinissä kuin lattiassakin. Seinän laatoitus on toteutettu suoraladonnalla (pystysaumat ovat samassa linjassa) ja niin, että sauma olisi mahdollisimman pieni. Saumauksessa on käytetty Weber 19 Anthracite -saumalaastia.

Katon rimoitus
Saunan lauteet

Sauna- ja kylpyhuoneremontin puupinnat toteutettiin kotimaisilla Cent-tuotteilla. Katto rimoitettiin niin saunan kuin kylpyhuoneenkin osalta ja materiaaliksi valittiin lämpökäsitelty haapa. Saunan kuultavan mustaksi käsitelty, oksaton seinäpaneeli on tervaleppää ja myötäilee kylpyhuoneen tummaa laattaseinää. Centin tervaleppäpaneeli ei pihkaa ja sen pinta säilyy moitteettomassa kunnossa kovissa löylyissä. Lauteisiin valittiin laadukas radiatamänty, joka on täysin pihkaton, myrkytön eikä juurikaan lämpene korkeissa lämpötiloissa. Radiatalaudan kaunis syykuvio korostuu kun laude käsitellään kirkkaalla puunsuojalla.

Katseen vangitsee mattamusta sadesuihku ja muhkea kiviallas

Mittatilauskalusteet
Gemlook-kiviallas

Mattamusta sadesuihkusetti ja pesuallashana täydentävät kylpyhuoneen tummanpuhuvaa yleisilmettä ja Gustavsbergin valikoimasta löytyi täydelliset tuotteet Samin kylpyhuoneeseen. Niin ikään tummat kalusteet tekevät kokonaisuudesta harkitun. Jokaisessa huoneessa pitäisi olla edes yksi katseenvangitsija ja Samin kylpyhuoneessa se on upea kiviallas.

Saunan lasiseinät jatkavat tummaa linjaa - Valmiina löylyihin!

Tumma lasiseinä saunaan
Helo Rondo -sähkökiuas

Paksut väliseinät purettiin ja tilalle asennettiin upea lasiseinä tilan mittojen mukaan. Saunan sydän eli kiuas valittiin Samin toiveiden mukaan heti valmiiden sähkökiukaiden valikoimasta. Helo Rondo -sähkökiukaan hyvä eristys säilyttää tehokkaasti lämpöä ja sanomisesta voi nauttia ilman esilämmitystä. Kivien todellista lämpötilaa voidaan säätää ja valita minkä tyyppiset löylyt haluaa. Vain 10 mm suoja-alue mahdollistaa siistin sijoittamisen lauteisiin.

Tunnelma luodaan valaistuksella toiminnallisuutta unohtamatta

Tumma lasiseinä saunaan
Helo Rondo -sähkökiuas

Laadukkailla Cariitti-tuotteilla saatiin toteutettua toimiva ja muunneltava valaistus tummaan tilaan, jossa valon tarve korostuu ja eri toiminnot kaipaa erilaista valoa. Tilaan asennettin kattospotteja yleisvalaistukseen, lineaarivalaisimia suihkutilaan kattoon ja syvennykseen sekä saunaan katonrajaan ja lauteiden alle. Kylpyhuoneryhmän yhteyteen lisättiin sisustuksellinen, kosteisiin tiloihin sopiva riippuvalaisin. Kaikkiin valaisimiin asennettiin himmennin, jolloin valot saadaan helposti säädettyä tarpeeseen sopivaksi. Antrasiitin väriset pistorasiat ja valokytkimet sopii värimaailmaan ja antaa huolitellun loppusilauksen.

Remontti sujuu kun perusasiat ovat kunnossa

Pohjatyöt pitää olla kunnolla ja ammattitaidolla tehtyjä, jotta lopputulos olisi siisti ja kestävä. Remontissa käytettiin Saint-Gobain Weber -rakennustuotteita. Listalla oli mm. vedeneristysmassaa, kosteussulkua, märkätilatasoitetta, kiinnityslaastia ja silikonia. Netraudan asennuspalvelu hoiti remontin alusta loppuun ja pukeutuivat Dimexin laadukkaisiin työvaatteisiin, joista löytyi jokaiselle ammattilaiselle toimiva vaatetus.

Harkittua ja valmista viimeistä piirtoa myöten

Jokipiin Pellava Liituraita
Pinetta-saunajakkara

Harmoninen kokonaisuus vaatii sen, että viimeisetkin yksityiskohdat on valittu harkiten. Samin kylpyhuoneeseen valittiin Smedbo-kylpyhuonetarvikkeiden valikoimista pyyhekoukut, roska-astia ja lattiakaivon kansi. Pinettan saunatarvikevalikoimasta löytyi upeita, tummia saunatuotteita ja Jokipiin Pellavan sauna- ja kylpyhuonetekstiilit kruunasivat kokonaisuuden.

Lue lisää:

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.