Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Keittiöhanat

Laadukas ja oikein sijoitettu keittiöhana helpottaa päivittäisiä toimia keittiössä. Ne voivat olla erilaisia toimintatavaltaan, korkeudeltaan ja juoksuputken pituudeltaan. Hanoja on saatavilla eri materiaaleista ja tyyleistä, joten ne voivat myös toimia osana keittiön sisustusta. Lisäksi oikein valittu keittiöhana parantaa merkittävästi keittiön käytettävyyttä ja ulkonäköä.

1-48 / 725

725 tuotetta

1-48 / 725

725 tuotetta

Keittiöhanat

Laadukas keittiöhana on sijoitus, joka parantaa merkittävästi keittiön käytettävyyttä ja ulkonäköä. Hyvä hana tekee keittiössä työskentelystä mukavampaa ja helpompaa, sillä se tarjoaa säädettävän vesivirtauksen ja kätevän suihkupään, joka helpottaa esimerkiksi astioiden pesua. Lisäksi hana on usein yksi keittiön silmiinpistävimmistä elementeistä, joten sen ulkonäkö on tärkeä osa keittiön sisustusta. Laadukkaan hanan valinta onkin tapa parantaa koko keittiön tunnelmaa ja sisustusta.

Minkälaisia lisäominaisuuksia keittiöhanaan kannattaa harkita?

Keittiöhanan toimintatapa voi olla yksiotehana, kaksiotehana tai kosketusvapaa. Yksiotehana on kätevä, koska sen avulla voit säätää veden lämpötilaa ja virtausta yhdellä kädellä. Kaksiotehana taas mahdollistaa veden tarkan säädön lämpötilan ja virtauksen suhteen, mutta sen käyttö voi olla hankalampaa. Kosketusvapaa hanamalli on erittäin hygieeninen, koska voit käyttää sitä koskematta siihen likaisilla käsillä. Ulosvedettävä juoksuputki mahdollistaa veden suunnan säädön ja sen, että voit käyttää hanan juoksuputkea laajemmalla alueella, esimerkiksi suurempien astioiden tai kattiloiden pesemiseen. Keittiöhanat APK-liitännällä ovat käteviä, jos haluat liittää astianpesukoneen hanan läheisyyteen. Keittiöhanan juoksuputken muoto voi olla C-, J-, L- tai normaali juoksuputki. Keittiöhanan viimeistely voi olla kiiltävä, matta, harjattu tai satiini. Kiiltävä viimeistely antaa hanalle tyylikkään ilmeen, mutta se voi olla altis sormenjäljille ja naarmuille. Matta viimeistely antaa hanalle modernin ja minimalistisen ilmeen, ja se on helppo pitää puhtaana. Harjattu viimeistely antaa hanalle hieman rustiikkisen ilmeen, ja se voi olla hyvä valinta, jos sinulla on maalais- tai rustiikkityylinen keittiö. Satiiniviimeistely on sileä ja tasainen, ja se on hyvä valinta, jos haluat hanan, joka ei ole liian kiiltävä eikä kerää helposti sormenjälkiä. Kannattaa valita viimeistely sen mukaan, mikä sopii parhaiten keittiön yleisilmeeseen ja omaan makusi.

Mitkä ovat suosituimpia keittiöhana-brändejä ja -valmistajia?

Suosituimpia keittiöhana-brändejä ja -valmistajia ovat esimerkiksi Grohe, Hansgrohe, Oras ja Tapwell. Näiden brändien valikoimista löytyy erilaisia keittiöhanamalleja, kuten klassisia, moderneja, tehokkaita ja energiatehokkaita vaihtoehtoja.

Mitä eroa on yksi- ja kaksikahvaisessa keittiöhanassa?

Yksikahvainen keittiöhana on yleensä helpompi käyttää, sillä sen avulla voi säätää veden lämpötilaa ja virtausta yhdellä kädellä. Kaksikahvainen keittiöhana taas mahdollistaa tarkemman lämpötilan säädön, sillä sen avulla voi säätää kuumaa ja kylmää vettä erikseen. Kaksikahvaisessa hanassa voi myös olla erilaisia toimintoja, kuten suihkupää, joka mahdollistaa tarkemman veden ohjauksen.

Miten valita oikean kokoinen keittiöhana keittiön tiskialtaalle?

Oikean kokoisen keittiöhanan valinta riippuu tiskialtaan koosta ja muodosta sekä hanan käyttötarkoituksesta. Hanan tulee olla riittävän korkea, jotta suurempienkin astioiden pesu onnistuu helposti. Lisäksi hanan tulee olla riittävän pitkä, jotta se ylettyy kattamaan koko tiskialtaan. Keittiöhanat korkealla juoksuputkella ovat yhä suositumpia keittiön modernisoimisessa. Korkeampi juoksuputki mahdollistaa helpomman astioiden ja kattiloiden pesun, ja se antaa keittiölle moderneja linjoja ja tyylikkään ilmeen. On tärkeää valita hanan koko ja muoto sen mukaan, mihin tarkoitukseen hanaa käytetään. Esimerkiksi, jos tiskialtaassa pestään usein isompia astioita, kuten kattiloita, suurempi hana on parempi vaihtoehto.

Keittiöhanat asennettuina Netraudasta

Keittiöhanan asennuskaan ei ole ongelma, sillä meiltä voit tilata myös Keittiöhanan asennuksen. Asennukset suorittavat LVI-asentajayhteistyökumppanimme. Jos tarvitset suunnitteluvinkkejä tai lisätietoja, myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään. Meiltä saat edullisesti myös moderniin keittiöön sopivat tiskialtaat.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.