1-100 / 123

123 tuotetta

1-100 / 123

123 tuotetta

Kuivakäymälät

Hanki mukavuutta mökille! Nykyaikaiset kuivakäymälät ja kompostikäymälät ovat helppo ratkaisu mökeille tai haja-asutusalueelle. Unohda mielikuvat epämiellyttävistä ulkohuusseista. Helppohoitoinen kuivakäymälä on siisti ja hajuton vaihtoehto, joka lisää asumismukavuutta vaikka ympäri vuoden. Monipuolisen valikoiman löydät Netraudasta. Tilaaminen meiltä on nopeaa ja helppoa. Tutustu ja tilaa heti.

Modernit kuivakäymälät helppoon asumiseen

Jos mökki tai talo sijaitsee liian kaukana kunnallisesta vesijohtoverkostosta, on mietittävä muita vaihtoehtoja. Kuivakäymälä on ympäristötietoisen valinta. Se ei tuhlaa vettä huuhteluun vaan mallista riippuen jäädyttää, polttaa, kompostoi tai kerää kiintoaineen sekä haihduttaa tai kerää nesteen. Käymäläjäte voidaan myös jatkokäsitellä kompostoimalla, jolloin saat jätteen hyötykäyttöön. Netraudan valikoimista löydät helppohoitoiset, hajuttomat ja ekologiset kuivakäymälät kaikkiin kohteisiin. Valittavanasi on monipuolinen valikoima eri käyttötarkoituksiin usealta eri tuotemerkiltä. Tutustu edullisiin tarjouksiimme ja tilaa heti. Ostaminen on helppoa ja turvallista.

Kuivakäymälät tilaat vaivattomasti Netraudasta

Laajasta valikoimastamme pystyt valitsemaan sopivan tuotteen omaan kohteeseesi. Mieti ensin tarpeesi, asutaanko kohteessa ympäri vuoden ja kuinka suuri käyttäjäkunta on. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi erotteleva, polttava, pakastava tai kompostoiva käymälä, jotka kaikki sopivat erilaisiin tarpeisiin. Mallit ovat helppokäyttöisiä ja niissä on mukavuutta tuova hajunpoisto. Useimmat kuivakäymälät sisältävät poistoilmaputken, jonka kautta epämiellyttävät hajut poistuvat tehokkaasti. Muotoilultaan, tukevuudeltaan ja käytöltään ne vastaavat nykyaikaista vesivessaa. Tutustu tuotetietoihin ja ominaisuuksiin tarkemmin tuotesivuilla. Saat meiltä myös kattavan valikoiman tarvikkeita, kuten vaihtosäiliöt, kuivikkeet ja istuimet. Mökkiasumisen ei tarvitse olla hankalaa tai epämukavaa – oikeilla ratkaisuilla saat mökistäsi miellyttävän ja asuttavan ympäri vuoden! Sijaitseeko käymälä pihan perällä? Huolehdi hyvästä valaistuksesta ja esteettömästä kulusta poluilla ja teillä. Netraudasta saat tyylikkäät pylväsvalaisimet sekä monipuoliset pihakivet ja -laatat. Verkkokaupassamme asioiminen on helppoa. Netraudassa tilaat tuotteet kätevästi netistä vaikka omalta kotisohvalta. Toimitamme tuotteemme postitse ja tarjoamme toimituskulut ostostesi ylittäessä tietyn summan.  Myyntipalvelumme on valmiina auttamaan kaikissa tuotteisiin ja ostamiseen liittyvissä kysymyksissämme. Hanki mukavuutta mökkeilyyn ja tilaa kuivakäymälät Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16