Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Piharakennuksen asennus 9-15,9 m2 kokoisille rakennuksille

Tuotenumero:
asennus-piharakennus-9-16
Asennuspaikka
Espoo
Espoo
Forssa
Helsinki
Hyvinkää
Hämeenlinna
Järvenpää
Kerava
Klaukkala
Lahti
Lammi
Lohja
Loppi
Mäntsälä
Nurmijärvi
Orimattila
Padasjoki
Porvoo
Pälkäne
Riihimäki
Tampere
Valkeakoski
Vantaa
Vihti
Vääksy
1 349,00 
kpl

Tilaa asennus 9-15,9 m2 kokoisille piharakennuksille kiinteään hintaan - olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä! Näin helppoa unelmiesi piharakennuksen saaminen ei ole koskaan ollut!

Miten tilaukseni etenee?

1. Tilaa asennuspalvelu verkkosivuiltamme.
2. Saat linkin 1-2 arkipäivän sisällä Asennusportaaliin, jossa pääset keskustelemaan asentajamme kanssa.
3. Asennus toteutetaan n. 5-10 arkipäivän kuluessa asennettavan tuotteen saapumisesta, kohteen vaatimukset huomioiden (asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennukset suoritetaan 1.5. - 30.9. välisenä aikana).
4. Mahdolliset kohteessa yhdessä sovitut lisätyöt ja lisämateriaalit veloitetaan sinulta toteutuman mukaan jälkikäteen.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla seuraavien kaupunkien alueilla (+20km säteellä): Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Klaukkala, Lahti, Lammi, Lohja, Loppi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Orimattila, Padasjoki, Porvoo, Pälkäne, Riihimäki, Tampere, Valkeakoski, Vantaa, Vihti ja Vääksy.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan.

Piharakennuksen perusasennuksen sisältö

Piharakennuksen perusasennus sisältää rakennuksen asennuksen valmiille perustuksille. Perustukset tulee olla valmiina ennen asennus hetkeä, ja ne tulee olla tavarantoimittajan vaatimusten mukaiset. Piharakennus rakennetaan sen materiaalitoimituksessa tulevilla osilla.

Voit ostaa meiltä lisäpalveluna perustuksien (harkko-, laatta- tai pilariperustus) tekemisen valmiille alustalle. Lisäpalvelu sisältää vain työn osuuden. Urakoitsijan toimittamat materiaalit veloitetaan sinulta toteutuman mukaan jälkikäteen. Muut lisätyöt kuten eristepakettien asennukset tehdään tavarantoimittajan omilla materiaalipaketilla.

Suunnitelmat voi myös muuttua matkan varrella. Tarjoamme sinulle joustavasti haluamasi lisätöitä suoraan paikanpäältä (emme valitettavasti tarjoa maanmuokkaus- tai pohjatöitä).

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Tilaajan vastuulla on hankkia tarvittavat rakennus- tai toimenpideluvat ennen asennuksen aloittamista. Tutustu liitteeseen "Tietoa piharakennuksen ostajalle".

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä asentajan menetetty työaika kokonaisuudessaan sekä kilometrikorvaus (kts. kustannukset liitteestä "Asennuksen lisätyöt"). Asennuksen esteenä voi olla esimerkiksi se, että perustukset tai pohjat eivät ole valmistajan vaatimusten mukaiset.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  HarriG · 28.6.2023
  Hei! Onko mahdollista saada asennus Vaasassa
  1. Netrauta Asennuspalvelu · 29.6.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, valitettavasti perushintainen asennuspalvelu ei tällä hetkellä ole saatavissa Vaasan seudulle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.