Lisätarvikkeet

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lisätarvikkeet

Suunnitteletko kylpyhuoneessasi remonttia tai onko sinulla uusia hanoja ja suihkuja, jotka vaativat lisätarvikkeita? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua verkkokauppamme tarjontaan. Meiltä löydät kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet hanoihin ja suihkuihin monelta brändiltä, joita saatat tarvita asentaessasi uusia tuotteita kylpyhuoneeseesi. Tee kylpyhuoneestasi entistäkin viihtyisämpi ja käytännöllisempi kokonaisuus hankkimalla tarvikkeet edullisesti Netraudasta! Asiointi verkkokaupassamme sujuu nopeasti ja vaivattomasti, sillä voit hoitaa ostoksesi vain muutamalla klikkauksella. Kätevää, eikö vain?

Lisätarvikkeet tuovat käytännöllisyyttä kylpyhuoneeseen

Meiltä Netraudan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita kylpyhuoneeseen. Uudistaessasi esimerkiksi kylpyhuoneen suihkutiloja saatat kaivata uusia käsi- tai kattosuihkuja, suihkutankoja ja niiden pidikkeitä tai esimerkiksi juoksuputkia ja jatkokappaleita pesuallashanoihin. Voit hankkia nämä hanojen ja suihkujen lisätarvikkeet suoraan meiltä. Damixa, jonka valmistamia tarvikkeita valikoimistamme löytyy useita, on tanskalainen kylpyhuonevarusteiden valmistaja. Yritys on valmistanut nämä tuotteet erityisesti skandinaavisen maun mukaan, joten ne istuvat täydellisesti myös suomalaisten kylpyhuonetyyliin ja käyttötarpeisiin. Damixan lisäksi tarjolla on myös muita tunnettuja merkkejä, kuten Hansgrohe, Grohe, ja Oras, joiden tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan. Voit siis olla varma, että tarvikkeet ovat materiaaleiltaan kestäviä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Kai sinäkin haluat panostaa kylpyhuoneesi varustetasoon ja sen kestävyyteen? Siinä tapauksessa valitse ostospaikaksesi Netrauta.fi – me takaamme, että saat lisätarvikkeet edullisesti ja rahoillesi vastinetta pitkäksi aikaa!

Palvelemme sinua myös kylpyhuoneasioissa – hanki meiltä kätevästi lisätarvikkeet

Kylpyhuoneen toimivuuteen kannattaa panostaa, sillä silloin kylpyhuoneesta tulee viihtyisämpi. Erimerkkiset pesukoneventtiilit ja välihanat ovat oleellisia asennettaessa pesukonetta kylpyhuoneeseen. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy vaihtokahvoja erilaisiin hanoihin, vesilukkoja, pohjaventtiileitä sekä muita asennustarvikkeita. Suihkutangot lisäävät suihkutilojen mukavuutta, kun tilaa voidaan jakaa tankoihin asennettavilla suihkuverhoilla. Jakamalla tiloja suihkutankojen ja -verhojen avulla saadaan kylpyhuoneeseen lisää samanaikaisia käyttömahdollisuuksia. Pienillä lisätarvikkeilla kylpyhuoneesta voidaan siis tehdä monikäyttöisempi ja miellyttävämpi tila. Jos kaipaat kylpyhuoneeseesi enemmänkin hohdokkuutta, voit hankkia kauttamme myös kotikylpylän tai vaikkapa porealtaan. Luo arkeesi pientä luksusta ja nauti kylpyhuoneesi tunnelmasta! Kylpyhuoneen lisätarvikkeet tuovat jo itsessään helpotusta arkisiin kylpyhuoneen käyttötarkoituksiin. Ota siis kylpyhuoneestasi ja sen käyttömahdollisuuksista kaikki irti hankkimalla tarvittavat lisätarvikkeet nopeasti ja edullisesti Netraudasta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16