Polhus-piharakennukset kotiin toimitettuna netistä

Polhus-piharakennuksista löydät itsellesi sopivan mökin, vierasmajan, pihasaunan tai pihavaraston. Polhus on vuonna 2001 perustettu ruotsalainen yritys, joka valmistaa piharakennukset laadulla ja taidolla.

Baltiassa tapahtuva tuotantoa ohjataan kokeneiden skandinaavisten ammattilaisten toimesta ja on pitkälle automatisoitu. Korkean laadun takaa raaka-aineet, jotka hankitaan tunnetuilta kansainvälisiltä toimijoilta. Polhus-piharakennuksista löydät varmasti itsellesi sopivan huippuhintaan!

Polhus mökit, pihasaunat ja pihavarastot helposti netistä

Netraudasta löydät hyvän valikoiman Polhus-piharakennuksia puuvalmiina. Tuotteiden tilaus on helppoa. Valitset vain tarpeesi mukaisen mökin, pihavaraston tai muun piharakennuksen ja me toimitamme sen kotiisi tai mökillesi nopealla toimituksella. Rakennukset toimitetaan rakennuspaketteina, johon sisältyvät kaikki rakentamisessa tarvittavat osat, niin lattiapalkit ja pontattu katto kuin ovet ja ikkunatkin. Perustusmateriaalit, katon säänkestävä katemateriaali sekä maalit tai muut pintakäsittelyaineet eivät piharakennusten toimitukseen sisälly. Niiden määrittely jää sinulle ja erilaisilla väreillä sekä materiaaleilla saatkin Polhusin piharakennuksesta oman näköisen, joka sopii nimenomaan sinun pihaasi tai mökillesi.

Polhus piharakennuksista on moneksi

Polhus-piharakennuksista löydät vaihtoehdon moneen eri tarkoitukseen. Vierasmajasta voit tehdä mökillesi tai kotipihaasi ihanan kesäkeittiön ja mökin muunnatkin itsellesi toimisto- tai harrastetilaksi. Mökkeihin ja vierasmajoihin niin kuin muihinkin Polhus-piharakennuksiin voit lisätä eristyksen, jolloin sen käyttömahdollisuudet ovat laajemmat. Polhus-pihasaunoja löytyy valmiilla kiuas- ja laudepaketilla, joten myöskään pihasaunan hankinta netistä ei voisi olla helpompaa. Saunat sopivat pienempäänkin pihapiiriin ja niiden viimeistelyn pystyt tekemään mielesi mukaan. Kaikki Polhusin piharakennuspaketit on helppo kasata ja rakentaa itse. Hanki piharakennus, kutsu muutama kaverisi talkoisiin, yksi sellainenkin, joka ymmärtää rakentamisen päälle, ja kotisi tai mökkisi viihtyvyys lisääntyy kertaheitolla! Tutustu Netraudan Polhus-piharakennusten tarjontaan ja tilaa omasi jo tänään.

”Polhus”
Polhus
Polhus
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18