Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Lahjoituskampanjan säännöt

Näitä sääntöjä sovelletaan lahjoituskampanjaan, joka toteutetaan Netraudassa www.netrauta.fi.
Lähettämällä avustushakemuksen, hakija hyväksyy nämä lahjoituskampanjan säännöt.


Lahjoituskampanjan järjestäjä

Lahjoituskampanjan järjestäjinä toimivat Finlayson Oy ja Netrauta.fi BHG Group.

Finlayson Oy
Y-tunnus 1832849-3

Netrauta.fi BHG Group
Y-tunnus 2166342-8

Mistä lahjoituskampanjassa on kyse?

Moni on joutunut koronataistelussa taloudelliseen ahdinkoon ja me haluamme antaa hätäapua sitä eniten tarvitseville. Lahjoitamme Finlayson-tuotteiden kampanjamyynnistä 10 % koronaviruksen vuoksi taloudelliseen hätään joutuneille ihmisille. Tavoiteltu lahjoitussumma on vähintään 100 000 €. Kampanjatuotteet ovat myynnissä ainoastaan Netraudassa.

Lahjoitusavun hakuaika

Lahjoituskampanja alkaa 30.4.2020 ja päättyy 3.8.2020. Avustushakemuksia otetaan vastaan koko kampanjan ajan.

Miten voit hakea lahjoitusapua?

Jos olet joutunut koronaviruksen takia lomautetuksi tai työttömäksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miten koronavirus on saanut sinut taloudelliseen ahdinkoon. Hakemuksessa tulee olla yhteystietosi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Hakemukset käsitellään tulojärjestyksessä ja lahjoitusten jakaminen loppuu, kun jaettavat rahat loppuvat - viimeistään 3.8.2020. Kampanjan jälkeen lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Olemme yhteydessä hädän vuoksi lahjoituksen saaviin henkilökohtaisesti.

Kuka voi hakea lahjoitusapua?

Lahjoitusapua voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, jotka ovat joutuneet taloudelliseen ahdinkoon koronaviruksen vuoksi. Lahjoitusapua ei voi hakea Finlaysonin tai Netraudan henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Lahjoitusapu ja lahjoitusten maksaminen

Hakemukset käsitellään tulojärjestyksessä ja aloitamme lahjoitukset heti, kun lahjoitettava summa karttuu. Lahjoitusten jakaminen loppuu, kun jaettavat rahat loppuvat - viimeistään 3.8.2020. Lahjoitamme Netraudassa myynnissä olevien Finlayson-tuotteiden kampanjamyynnistä 10 % koronaviruksen vuoksi taloudelliseen hätään joutuneille ihmisille. Tavoiteltu lahjoitussumma on vähintään 100 000 €. Tavoitteen toteutuessa jaamme lahjoituksen vähintään 200:lle kotitaloudelle siten, että jokainen kotitalous saa kertaluonteisen 500 € lahjoituksen. Jos emme pääse 1 miljoonan myyntitavoitteeseen, lahjoitussumma voi olla pienempi kuin 100 000 €.

Finlayson Oy vastaa lahjoitusten maksatuksesta ja valitsee lahjoitusavun saajat hakemusten tulojärjestyksessä.

Lahjoituksen saaja ei ole lahjaverovelvollinen lahjoituksen suhteen. Finlayson ja Netrauta vastaavat lahjoituksesta aiheutuvista veroseuraamuksista.

Vastuut

Lähettämällä hakemuksen lahjoitusavun hakija vakuuttaa, että hänen antamansa tiedot ovat ajantasaisia ja totuudenmukaisia.

Finlayson Oy ja Netrauta.fi BHG Group pidättävät oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta lahjoituskampanjaan, sen sääntöihin, lahjoituksiin, ajankohtaan tai muihin kampanjan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä kampanjasivustolla osoitteessa: https://www.netrauta.fi/yhteistyossa/ostamallaautat. Finlayson ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen hakemalla kampanjassa jaossa olevaa lahjoitusapua. Lahjoitusten tekijän vastuu hakijoita kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainitun lahjoitusavun arvoa tai määrää.

Henkilötietojen käsittely

Lahjoitukseen liittyvien hakemusten tiedot kerätään ainoastaan lahjoituksen kohteen valintaa ja lahjoituksen maksatusta varten. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lahjoitusten maksatusta varten Finlayson Oy kerää lahjoituksen saajien henkilötunnuksen ja IBAN-tilinumeron. Henkilötunnusta ja tilinumeroa ei pyydetä muilta, kuin lahjoituksen saajilta. Finlayson Oy on yhteydessä lahjoituksen saajiin henkilökohtaisesti. Kaikkia henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti ja säilytetään vain kampanjan ajan. Kirjanpidossa lahjoitusavun saaneiden tietoja säilytetään kuluvan tilikauden ja tulevien 6 vuoden ajan. Hakija vastaa hakemuksen yhteydessä Finlaysonille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Kysymyksiä kampanjasta tai lahjoituksista

Mikäli sinulla on kysymyksiä kilpailuun liittyen, olethan yhteydessä osoitteeseen: apua@finlayson.fi

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.