Vuolux – Perinteistä löylynautintoa

Design by Vuolux –tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja laatutuotteita, joissa yhdistyvät pitkät perinteet sekä moderni ulkonäkö ja moitteeton toimivuus. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset vuolukivestä valmistetut kiukaat sekä valmistakat.

Vuolukivi on materiaalina kaunis ja se lämpenee nopeasti ja tasaisesti tiiviin rakenteensa ja mineraalikoostumuksensa ansiosta.

Vuoluxin takkojen kivivuoraus on tehty ajattoman tyylikkäällä vuolukivellä, tarkoin valitusta MammuttiKivestä. Ulkonäkönsä vuoksi Vuolux-uuni sopii sekä vapaa-ajan asuntoihin että kotiin tunnelmaa ja lämpöä tuomaan. Iso valurautainen luukku viimeistelee kokonaisuuden ja luo osaltaan pehmeän hämyistä tunnelmaa. Tila lämpenee nopeasti, sillä lämpöä vapautuu rungon ympäriltä ilmanohjausritilöiden avulla. Vuolukivimassa myös varaa arvokasta lämpöä. Puu palaa tehokkaasti ja puhtaasti tilavan tulipesän ja Arinan paloilman säädön ansiosta. Takka toimitetaan valmiina, joten se voidaan asentaa helposti vaikkapa puulattialle.

Vuolux-kiukaiden pehmeän kosteat löylyt ovat seurausta kiukaiden nerokkaasta rakenteesta. Kiukaan vastukset eivät ole kosketuksissa kivien kanssa ja koska löylyvettä ei pääse kiuasrungolle eikä vastuksiin, kiukaat kestävät huomattavasti pidempään. Kiukaissa on kuumanilmanohjain, jonka patentoitu muotoilu ohjaa kuuman ilman poispäin katosta ja takaseinästä, siksi paneelit eivät tummu. Kivijärjestelmä on myös patentoitu ja sen vuoksi vesi pysyy löylypinnoilla pitkään eikä kuumia vesiroiskeita tule. Vuolukiviset sivukivet varaavat tehokkaasti lämpöä, jonka vuoksi myös löylytila kuivuu nopeammin. Vuolux-kiukaissa on myös patentoidut kiviviisteet, joiden vuoksi löylyvettä ei pääse kulkeutumaan kivisaumoja pitkin kiukaan sisärakenteisiin, löyly muodostuu vain puhtailta kivipinnoilta! Kiukaiden ulkokuori on maalattua terästä ja sisävaippa kromattua terästä. Asennusta helpottaa rungon säätöjalat, joiden ansiosta kiuas myös pysyy hygieenisesti irti lattiasta. Kiinteä ohjausyksikkö kuuluu toimitukseen, jonka vuoksi Vuolux-sähkökiukaat voidaan halutessaan liittää ulkopuoliseen ohjauskeskukseen.

Vuoluxin sähkökiukaita on saatavana niin seinälle kuin lattialle asennettavina malleina, joten jokaiseen tilaan löytyy joustavasti ratkaisu. Myös puukiukaita on saatavana eri kokoisiin löylyhuoneisiin, tuloksena runsaat, kosteat ja pitkäkestoiset löylyt. Vuoluxilla tiedetään, että kiuas on saunan sydän ja löyly muodostuu saunan lämpötilasta ja höyrystetyn veden yhdistelmästä. Vuolux-kiukaan avulla löylyt eivät lopu alhaisemmallakaan saunomislämpötilalla, kiitos massiivisen vuolukivimäärän.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18