Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Kiukaat

Saunan kiuas on enemmän kuin vain lämmönlähde - se on tunnelman luoja ja saunan sydän. Kiukaan valinnassa saattaa tulla runsaudenpula, sillä erilaisia kiukaita on tätä nykyä tarjolla ilahduttavan paljon. Helpointa kiuastyyppien vertaileminen on Netraudan verkkokaupassa, josta löydät todella laajan kattauksen kiuasvaihtoehtoja.

1-48 / 1291

1291 tuotetta

1-48 / 1291

1291 tuotetta

Kiukaat

Kuinka valita sopiva kiuas saunaan?

Kiukaan valintaan vaikuttavat ennen kaikkea saunan koko ja muoto sekä omat mieltymykset. Eri kiuasmallit on suunniteltu lämmittämään tietyn kokoinen tila. Valitsemalla oikeankokoisen kiukaan varmistat, että kiuas on sopivan tehokas juuri sinun saunasi lämmittämistä ajatellen. Lauderatkaisuja pohtiessa puolestaan on hyvä ottaa huomioon, että jokaisella kiukaalla on tietty suojaetäisyys, joka vaihtelee mallista toiseen. Osa sähkökiukaista voidaan upottaa lauteisiin. Upotettavien kiukaiden lisäksi vaihtoehtoja ovat muun muassa lattia- ja kulmakiukaat sekä seinälle kiinnitettävät mallit. Yksi kaikkein perustavimmanlaatuisista valinnoista on se, haluaako saunaansa puu- vai sähkölämmitteisen kiukaan. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan kiukaan valinnassa. Lisäksi Netraudan Tammiston Showroom ja Ideaparkin Showroom tarjoavat laajan näyttelyn maailman parhailta kylpyhuone- ja saunabrändeiltä ja asiantuntevaa palvelua. Avullamme voit toteuttaa saunaan joko pienen uudistuksen tai mittavan remontin.

Mitä eri kiukaita on olemassa?

Saunan kiukaita on useita erilaisia, ja ne voidaan karkeasti jakaa kahteen pääkategoriaan: sähkökiukaisiin ja puukiukaisiin . Sähkökiukaat ovat yleisimpiä ja niitä on monenlaisia, kuten heti valmiit kiukaat, vuolukivikiukaat, pilarikiukaat, kulmakiukaat, verkkokiukaat, lauteisiin upotettavat kiukaat, seinäkiukaat, lattiakiukaat ja höyrykiukaat. Puukiukaat ovat perinteisempi vaihtoehto ja niitäkin on erilaisia, kuten vesisäiliöllä varustetut puukiukaat, kertalämmitteiset kiukaat, takkakiukaat, puulämmitteiset verkkokiukaat ja puulämmitteiset vuolukivikiukaat. Lisäksi on olemassa infrapunasaunoja, jotka käyttävät lämmönlähteenään infrapunasäteilyä.

Voiko kiukaan asentaa itse?

Puukiukaan on mahdollista asentaa itse, jos sinulla on riittävästi tietoa ja kokemusta asentamisesta. Noudata aina valmistajan antamia asennusohjeita. Sähkökiukaan asennuksen tekee aina ammattilainen. Voit tilata Netraudan verkkokaupasta sähkökiukaan asennuksen. Asennamme kaikki sähkökiukaat mallista tai ostopaikasta riippumatta. Lue tuotesivultamme lisää sähkökiukaan asennuksesta sekä asiakkaiden kokemuksia. Olemme asentaneet jo yli 2000 sähkökiuasta ja 80 % asiakkaistamme suosittelee asennuspalveluamme.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

-3%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Sähkökiuas Narvi NS, 6kW, 5-8m³, kiinteä ohjaus, eri värejä
359,00  349,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.