Hyytävät hintajatkot voimassa enää:
Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 8

Meidän oma piha! Äiti ja lapset Sipoossa haaveilevat kesäjuhlasta omalla aurinkoisella pihalla. Pienen perheen voimin ei saada piharemonttia valmiiksi, mutta remonttipiiskurin avulla alkaa tapahtua.

Ensiesitys 6.8.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Jaksossa 8 mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Remonttikohteen pihaa valittiin valaisimet huippulaajasta Trio Lighting -ulkovalaisinvalikoimasta. Jaksossa nähtiin mm. Thames-seinävalaisimia, ladattava LED-ulkopöytävalaisin Trio Aruba sekä virtaviivainen pollarivalaisin Trio Ebro.

Remonttipiiskuri

Terassi toteutettiin UPM:n kompostiittiterassilaudoilla. Suomessa kehitetty tuote sopii erinomaisesti sääoloiltaan vaativiin kohteisiin. Materiaali on lisäksi myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, sillä se on valmistettu pääosin kierrätetystä tarralaminaatin valmistuksessa syntyvästä sivutuotteesta, joka aiemmin on jäänyt hyödyntämättä. Se pitää värinsä ja ulkonäkönsä myös ajan kuluessa ja helppo työstettävä.

Remonttipiiskuri

Sipoolaisperheen pihamaalle löysi tiensä myös upea Swim & Fun Basic 132 -uima-allas. Allas toimitetaan täydellisenä pakettina, joka sisältää ammattitason hiekkasuodatinjärjestelmän allasveden puhtauden varmistamiseksi ja altaan seinään upotettavan pintakaivon. Altaan terässeinät on sinkitty, fosfatoitu, pohjamaalattu ja lakattu, eli se on rakennettu kestämään pohjoismaisessa ilmastossa. Leveät yläprofiilit ja pystysuuntainen osiointi tekevät altaasta hyvin vakaan.

Remonttipiiskuri

Uusi piha on helppo pitää siistinä tehokkaalla EGO Power+ -ruohonleikkurilla. Akkukäyttöiset EGO Power+ -leikkurit ovat kestäviä ja kevyitä käyttää. Tehokkaat akut takaavat sen, että koko piha tulee varmasti kertalatauksella.

Remonttipiiskuri

Kesän parhaimmat grilliherkut valmisuu Kobe-grilleillä. Remonttipiiskuri valitsi Sipoolaisperheen terassille Kobe Style Black 2018 -kaasugrillin, jota kelpaa esitellä naapurillekin! Neljä rosteripoltinta ja sivukeitin tarjoavat tehoja 17 kW:n edestä, ja iso valurautainen grillausala (71 x 41 cm) varmistaa, ettei kenellekään jää nälkä.

Remonttipiiskuri

Valistukseen valittiin pisteeksi i:n päälle upotettavat FTLight Prima Two LED-terassivalaisimet. Tämä tyylikäs terassivalaisin sopii loistavasti useamman valaisimen kokonaisuuksiin. Miellyttävä 3000 kelvinin valonväri on pehmeä ja tuo juuri sitä oikeaa tunnelmaa esim. oleskelualueille tai kylpytynnyrin ympärille.

RemonttipiiskuriRemonttipiiskuri

Remonttikohteen terassi viimeisteltiin tyylikkäillä pihatuotteilla!
Jaksossa nähtiin kotimaiset Ecofurn-puutarhakalusteet, jotka ovat luontoystävällisiä ja näyttäviä pihalle, parvekkeelle ja terassille.

Kasvit saatiin näyttävästi ja ekologisesti esille Ecopots-ruukuissa. Kierrätetystä muovista valmistetuissa ruukuissa yhdistyy ajaton muotoilu ja kierrätysmuovin hyödyntäminen ekologisesti kestävällä tavalla, jolloin ruukuille saadaan jopa yli 10-vuoden elinikä.

Remonttipiiskuri

Terassilämmittimen avulla kesä alkaa aikaisemmin ja päättyy myöhemmin! Sipooseen lämmitin valittiin Tansunin valikoimasta, josta löytyy eri kohteisiin ja käyttötarkoituksiin sopivat lämmittimet aina edulliseen hintaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.