Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 4

Takaisin yläkertaan. Kuusihenkinen perhe nukkuu kotitalonsa yläkerrassa, josta puuttuvat kaikki huoneet, väliseinät ja ovet. Remonttipiiskuri Perttu Sirviö saapuu suorittamaan tarvittavan herätyksen.

Ensiesitys 2.7.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Neljännessä jaksossa mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Kauniit peilit valikoituivat kotimaisen Finnmirrorin tuotevalikoimasta. Jaksossa nähtiin Finnmirrorin näyttävät Ivalo-peilit.

Remonttipiiskuri

Säilytyksen haasteet Remonttipiiskuri ratkaisi mullistavalla Elfa-säilytysratkaisuilla. Säilytysjärkestelmä toteutettiin kohteen mittojen mukaan ja niin voit tehdä sinäkin - Löydät Elfan laajan tuotevalikoiman verkkokaupasta!

Remonttipiiskuri

Vihdissä koti sai lattiaansa superkestävän Pergo-vinyylilankun! Kyseessä on Vinyyli Pergo Modern plank, harmaa pesty tammi, joka kestää hyvin kolhuja ja tuo uutta, piristävää ilmettä huoneeseen ja sisustukseen. Lämmin ja pehmeä vinyyli sopii mainiosti mihin tahansa tilaan ja se on erittäin helppoa pitää puhtaana.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähtävät laastit, massat, vedeneristeet ja muut kylpyhuoneremontissa tarvittavat tuotteet toimitti Saint Gobain Weber, joka kehittää ja valmistaa laadukkaita rakennustuotteita aina julkisivuista ja lattiatarvikkeista laatoitukseen ja vedeneristykseen tarkoitettuihin ratkaisuihin.

Remonttipiiskuri

Remonttikodin lastenhuoneeseen kaivattiin lämpöä ja ratkaisu löydettiin Glen Dimplex -sähkölämmittimien valikoimasta. Valittiin Sähköpatteri Nobö Top lastenhuonelämmitin 600W, joka matalan pintalämpönsä ansiosta patteri sopii erittäin hyvin lastenhuoneisiin. Lisäksi Nobössä on erittäin alhainen valmiustilan tehonkulutus - alle 0,5kW.

Remonttipiiskuri

Tuusulan remonttikohteeseen valittiin Sessakin ja By Rydénsin valikoimista upeita valaisimia!

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin neljännessä jaksossa asenneettiin Pislan vaatekoukkuja.

Remonttipiiskuri

Tekstiilit valittiin Finlaysonin valikoimasta myös Remonttipiiskurin neljännessä remppakohteessa. Sisustussuunnittelija Riian valinnat käsitti mm. Lino-pellavatuotteet.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty tyylikäs väliovi on Swedoorin valikoimasta. Valkoinen, peilikuvioinen massiiviovi on valmistettu perinteisin puusepäntaidoin. Tukevarakenteisen, huulletun sisäoven kehys on puukuitulevyllä päällystettyä sormijatkettua havupuuta ja peilit ja reunat ovat puukuitulevyä. 

Remonttipiiskuri

Brabantian monipuolisesta valikoimasta Vihdin remonttikohteeseen löysi tiensä mm. käytännölliset roska-astiat, Linn-vaatetelineet ja pyykkikorit.

Remonttipiiskuri

Tapettivalinnat tehtiin monipuolisesta ja innovatiivisestä Sandberg-tapettivalikoimasta. Helposti asennettavat kuitutapetit ovat erityisen suosittuja remonttikohteissa!

Remonttipiiskuri

Makuuhuoneiden tuotteistuksessa ison roolin näytteli Familonin vuodevaatteet. Laadukkaat päiväpeitot, tyynyt ja peitot löysivät tiensä Vihtiläisperheen sänkyihin. Lisäksi jaksossa nähtiin tyylikäs Familon sängynpääty.

Remonttipiiskuri

Remonttikodin liukuoviratkaisu oli mittatilaustyötä. Upean Mirrorline Ladonovi-liukuoven saat helposti myös omaan kotiisi.

Remonttipiiskuri

Ikkunat saivat suojakseen kauniit Ihanin-laskosverhot. Siististi laskeutuvat, eläväpintaiset kangaslaskosverhot on helppo kiinnittää erillisten kannakkeiden avulla joko seinään tai kattoon. Kannake tuo verhon noin 3 cm ulos seinäpinnasta. Saatavilla laajasti eri kokoja.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.