Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:
Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 10

Paluu tulevaisuuteen. Maria ja Mikko yrittävät saada kotitalonsa kellarikerrosta hyötykäyttöön. Alakerta on suoraan 80-luvulta, eikä siirtyminen nykyaikaan näytä onnistuvan ilman remonttipiiskurin apua.

Ensiesitys 20.8.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Jaksossa 10 mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Hämeelinnalaisen perheen kotiin valittiin uudet portaat monipuolisesta Lappiportaiden valikoimasta. Lappiportaat valmistetaan korkealaatuisista puumateriaaleista. Yleisimmin käytetään mäntyä, koivua ja tammea, muita puulajeja on saatavissa tilauksesta. Portaat pintakäsitellään lakalla, petsillä, maalilla tai öljyllä, jotta saadaan sisustukseen sopiva kokonaisuus.

Remonttipiiskuri

Lattiamateriaaliksi sisustussuunnittelia Riia valitsi remonttikohteeseen Pergo Premium Modern Harmaa Tammi -vinyylilattian. Tämä helppohoitoinen ja kestävä lattia lisää valoisan ja pehmeän skandinaavisen ilmeen mihin tahansa tilaan. Se sopii sekä moderneihin talonpoikaissisustuksiin että nuorekkaaseen moderniin tyyliin, jossa käytetään eloisia, raikkaita värejä.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähtiin tyylikkäitä sisäovia! Väliovet löydettiin Svedoorin laajasta valikoimasta. Tyylikkäässä Jeld-Wen Unique 501 -sisäovessa on massiivipuinen kehys sekä tukeva runko. Muotoilultaan selkeälinjainen ja moderni ovi sopii hyvin eteisen, makuuhuoneen, työhuoneen tai wc:n oveksi. Suomessa valmistettu väliovi on kestävä ja pitkäikäinen valinta kotiin, sillä myös sen muotoilu kestää aikaa ja katseita.

Remonttipiiskuri

Kauniit peilit valikoitui kotimaisen Finnmirrorin tuotevalikoimasta. Jaksossa nähtiin näyttävät Amanda-peilit.

Remonttipiiskuri

Jakson remppakohteen valaistukseen tuotteet löytyi Trion monipuolisesta valikoimasta. Jaksossa nähtiin Trio Edward -riippuvalaisin, Trio Cord -riippuvalaisin, Trio Princess LED -pöytävalaisin sekä Trio Calcio LED -lattiavalaisin.

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin kymmenennessä jaksossa asennettiin Pislan vaatekoukkuja.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.