Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 5

Kotipesä kuntoon. Viitasen perhe on aina valmis auttamaan muita, mutta oman kodin korjauksissa veto loppuu kuin seinään. Remonttipiiskuri Perttu Sirviö saapuu laatimaan kotijoukkueelle uuden taktiikan.

Ensiesitys 9.7.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Viidennessä jaksossa mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Nurmijärvellä koti sai lattiaansa superkestävän Pergo-vinyylilankun! Kyseessä on Vinyyli Pergo Modern plank, harmaa pesty tammi, Premium, joka kestää hyvin kolhuja ja tuo uutta, piristävää ilmettä huoneeseen ja sisustukseen. Lämmin ja pehmeä vinyyli sopii mainiosti mihin tahansa tilaan ja se on erittäin helppoa pitää puhtaana.

Katso kaikki Pergon vinyylilankut >>

Remonttipiiskuri

Remonttikodin liukuoviratkaisu oli mittatilaustyötä. Upea Mirrorline Ladon ovi -liukuoven saat helposti myös omaan kotiisi - Tutustu Mirrorline-tuotteisiin >>

Remonttipiiskuri

Remonttikohteen uusi makuuhuone kruunattiin upealla 180 leveällä Familon-sängyllä ja tummanharmaalla sängynpäädyllä. Lisäksi sängylle tiensä löysi myös Familonin vuodetekstiilit. Jaksossa nähtiin mm. Princess- ja Ultra-sarjan tuotteita.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähtävät laastit, massat, vedeneristeet ja muut kylpyhuoneremontissa tarvittavat tuotteet toimitti Saint Gobain Weber, joka kehittää ja valmistaa laadukkaita rakennustuotteita aina julkisivuista ja lattiatarvikkeista laatoitukseen ja vedeneristykseen tarkoitettuihin ratkaisuihin.

Tutustu Saint Gobain Weberin valikoimaan >>

Remonttipiiskuri

Säilytyksen haasteet Remonttipiiskuri ratkaisi upeasti Elfa-säilytysratkaisuilla. Säilytysjärkestelmä toteutettiin kohteen mittojen mukaan ja niin voit tehdä sinäkin - Löydät Elfan laajan tuotevalikoiman verkkokaupasta!

Tutustu Elfa-tuotteisiin >>

Remonttipiiskuri

Viitasille kiinteät kalusteet toimitti Ideal Keittiöt. Meiltä saat Ideal Keittiöiden mittatilauskeittiöt ja muut kalusteratkaisut edullisesti - Uusi upea keittiö Suomen nopeimmalla toimitusajalla! Lue lisää ja varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun >>

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin viidennessä jaksossa nähtiin laajasti Pislan tuotteita. Esillä oli mm. takkavälineet ja verhot.

Tutustu Pisla-tuotteisiin verkkokaupassa >>

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty upea allas on Tiskiallas Stala Combo CEG51-57B. Tämä Stalan nykyaikainen ja tyylikäs allas on valmistettu komposiitista, jossa on 80% kvartsia sekä sidosaineita. Pinta on erittäin helppohoitoinen ja hygieeninen eikä se ime itseensä vettä tai muita aineita. Kvartsin kovuuden ansiosta pinta kestää hyvin kulutusta ja käyttöä.

Remonttipiiskuri

Nurmijärven remonttikohteeseen valittiin Sessakin ja By Rydénsin valikoimista upeita valaisimia!

Tutustu koko valikoimaan >>

Remonttipiiskuri

Kodinkoneet Viitasen perheelle valittiin Electroluxin valikoimista ja sillähän on mistä valita, aina uuneista ja liesistä imureihin ja keittiön pienkoneisiin asti. Klikkaa koko valikoimaan >>

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähtiin Savon pöytätasoon asennettava Voltti-pistorasia, joka sisältää kaksi pistorasiaa ja kätevän USB-liitännän laitteiden lataamista varten. Suljettuna pistorasiasta on näkyvissä vain tyylikäs kansilevy, joka avautuu helposti sormella painamalla. Kansi kääntyy 180° ja pistorasiat tulevat näkyviin. Tutustu Voltti-pistorasioihin sekä muihin Savon tasopistorasioihin >>

Remonttipiiskuri

Viitaset saivat uuden upean keittiöhanan! Se oli Gustavsbergin valikoimista löytyvä hopeanvärinen Coloric-keittiöhana. Coloric-hanoissa on vedensäätötekniikka, ja lyijyttöminä ne ovat täysin kierrätettävissä. Hanat on valmistettu kovaksi anodisoidusta alumiinista, joka keveytensä ansiosta vähentää kuljetusten polttoainekuluja.

Remonttipiiskuri

Kauniit peilit valikoitui kotimaisen Finnmirrorin tuotevalikoimasta. Tutustu laajaan Finnmirror-peilivalikoimaan >>

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16