Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 9

Kotisauna lämpimäksi. Piharakennuksen vanha sauna on tarjonnut lämpimiä muistoja Hyytiäisen perheelle. Korjausten kanssa on käymässä kylmästi, mutta remonttipiiskuri heittää lisää löylyä kiukaalle.

Ensiesitys 13.8.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Jaksossa 9 mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Lohjalaisen saunarakennukset seinät toteutettiin Siparilan Struktuuri STS -sisustus-/saunapaneelilla. 176 mm levyinen, hienoharjattu ja päätypontattu Struktuuri-paneeli sopii kodin oleskelutilojen lisäksi käytettäväksi myös saunassa ja kosteissa tiloissa. Piilokiinnitettävä, suorareunainen muoto ja paneelin reilu leveys antavat mahdollisuuden katseenvangitseviin massiivisiin puupintoihin.
Tutustu Siparilan valikoimaan >>

Remonttipiiskuri

Lämmönlähteeksi saunaan valittiin upea, musta Mondex Klapi -puukiuas. Reilu 70 kg kivimäärä antaa muhkeat ja pehmeät löylyt. Kolmikanavaisen rakenteen ansiosta palaminen on puhdasta ja tehokasta.
Tutustu myös muihin Mondex-kiukaisiin >>

Remonttipiiskuri

Lauderatkaisut toteutettiin Suomen Tervalepän materiaaleilla. Tervalepän lisäksi voit valita materiaaliksi myös haapaa tai lämpökäsiteltyä haapaa.
Tutustu koko valikoimaan >>

Remonttipiiskuri

Jaksossa esillä olleet saunatarvikkeet löytyi Pinettan valikoimasta, josta löytyy mm. jakkarta, mittarit, halkotelineet, kiulut ja kauhat. Tee saunomisesta turvallista ja kaunista käytännöllisillä ja esteettisillä tuotteilla.
Tutustu Pinetta-tuotteiden laajaan valikoimaan >>

Remonttipiiskuri

Jaksossa asennettu saunan ikkuna on Aarni saunan tuuletusikkuna MSE. Sisäänpäin avautuvan, kaksipuitteisen ja 6x6 kokoisen ikkunan valkoinen ulkopuite ja karmin ulkopinta ovat huoltovapaata alumiinia.

Remonttipiiskuri

Jakson remppakohteen valaistukseen tuotteet löytyi Trion monipuolisesta valikoimasta.
Tutustu sinäkin upeisiin Trio-valaisimiin >>

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin yhdeksännessä jaksossa asennettiin Pislan laskosverhoja. Tutustu Pisla-tuotteisiin verkkokaupassa >>

Remonttipiiskuri

Tekstiilit valittiin Finlaysonin valoikoimista. Sisustussuunnittelija Riian valinnat käsitti mm. Räsypala-tuotteet, Lino Softi -kylpytekstiilit sekä Lino-pellavaverhon.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16