Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 2

Ratkaisun hetki. Lohjalaisperheen omakotiunelma on muuttunut painajaiseksi tilanpuutteen ja sisäilmaongelman takia. Vanhempien voimat ovat vähissä, mutta Remonttipiiskurin avulla parisuhdekin piristyy.

Ensiesitys 18.6.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Toisessa jaksossa mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Kauniit peilit valikoitui kotimaisen Finnmirrorin tuotevalikoimasta. Näyttävä Kehyspeili leveä valkoinen, 460x1760mm sekä siro Kehyspeili Ivalo, valkoinen, fasetti, 330x1630mm olivat oivat valinnat lohjalaisperheen kotiin!

Tutustu kaikkiin Finnmirror-peileihin

Remonttipiiskuri

Remonttikohteeseen valittiin Sessakin ja By Rydénsin valikoimista upeita valaisimia! Jaksossa nähtiin:

Tutustu koko valikoimaan

Remonttipiiskuri

Lohjan koti sai lattiaansa superkestävän Pergo-vinyylilankun! Kyseessä on Vinyyli Pergo Modern plank, seaside tammi, Premium, joka kestää hyvin kolhuja ja tuo uutta, piristävää ilmettä huoneeseen ja sisustukseen. Lämmin ja pehmeä vinyyli sopii mainiosti mihin tahansa tilaan ja se on erittäin helppoa pitää puhtaana.

Katso kaikki Pergon vinyylilankut

Remonttipiiskuri

Säilytyksen haasteet Remonttipiiskuri ratkaisi mullistavalla Elfa-säilytysratkaisuilla. Säilytysjärkestelmä toteutettiin kohteen mittojen mukaan ja niin voit tehdä sinäkin - Löydät Elfan laajan tuotevalikoiman verkkokaupasta!

Tutustu Elfa-tuotteisiin

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin toisessa jaksossa asennettiin kotiin käytännöllisiä kangaslaskosverhoja. Ne löytyy Pislan valikoimista. Monista eri koko- ja mallivaihtoehdoista löydät sinäkin kotiisi sopivan ratkaisun!

Pisla-tuotteet edullisesti verkkokaupasta

Remonttipiiskuri

Tapettivalinnat tehtiin ilmeikkäästä 1838 Wallcoverings -tapettivalikoimasta, josta löytyy jokaiseen tunnelmaan ja tyyliin sopiva tapettiratkaisu.

Tutustu 1838 Wallcoverings -valikoimaan

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri hoiti remonttikotiin lisälämpöä! Valinta oli helppo: Sähköpatteri Glen Dimplex Nobö Top. Tämä valkoinen, pehmeä muodot omaava lämmitin on myyntimenestys, jossa on erittäin alhainen valmiustilan tehonkulutus - alle 0,5kW.

Tutustu kaikkiin Glen Dimplex -lämmittimiin

Remonttipiiskuri

Tekstiilit valittiin Finlaysonin valinnasta myös Remonttipiiskurin toisessa remppakohteessa. Sisustussuunnittelija Riian valinnat käsitti mm. Lino-pellavatuotteet.

Tutustu Finlaysonin valikoimaan

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.