Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 7

Rockenrollia keittiöön. Taiteilijapariskunta Hynynen & Perankoski on viritellyt keittiöremonttia kahdeksan vuotta. Remonttipiiskuri Perttu Sirviö ohjaa taivaanrannan maalarit oikealle taajuudelle.

Ensiesitys 30.7.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Seitsemännessä jaksossa mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Upeat keittiökalusteet toimitti Ideal Keittiöt. Rock-henkiseen tyyliin valittiin tammikeittiö mustallla kompaktilaminaattitasolla. Meiltä saat Ideal Keittiöiden mittatilauskeittiöt ja muut kalusteratkaisut edullisesti - Uusi upea keittiö Suomen nopeimmalla toimitusajalla!

Remonttipiiskuri

Kodinkoneet remppakohteeseen valittiin Electroluxin valikoimista. Monipuolisesta valikoimasta löytyy moneen tyyliin ja tarpeeseen sopivat keittiön kodinkoneet.

Remonttipiiskuri

Hynysen ja Perankosken kotiin valittiin Sessakin ja By Rydénsin valikoimista upeita valaisimia!

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty upea musta vinyyli on Vinyyli Pergo Premium, Musta Scivaro Slate laatta, joka luo klassisen mustan liuskekivilattian tunnelman. Se on ihanteellinen valinta eteistiloihin, keittiöihin tai olohuoneisiin. Kaksi laattaa yhdessä lankussa nopeuttaa asennusta ja ainutlaatuiset viisteet vahvistavat aitouden tunnetta.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty tyylikäs musta keittiöhana on Lapetek Lino . Antrasiitinmusta keittiöhana tekee vaikutuksen poikkeuksellisen modernilla muotoilullaan ja elegantilla olemuksellaan. Hanassa on korkea juoksuputki, jonka alla mahtuu huuhtelemaan suuriakin astioita vaivatta.

Remonttipiiskuri

Brabantian monipuolisesta valikoimasta remonttikohteeseen löysi tiensä Brabantia Bo Touch -roska-astia.

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin seitsemännessä jaksossa asennettiin Pislan vaatekoukkuja ja verhotankoja.

Remonttipiiskuri

Tekstiilit valittiin Finlaysonin valikoimista. Sisustussuunnittelija Riian valinnat käsitti mm. Coronna-keittiötekstiilit sekä Lino-pellavaverhon.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.