Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 6

Apua isälle. 13-vuotias Veikka kutsuu remonttipiiskurin isänsä avuksi Järvenpäähän. Isä on rakentanut kotitaloa yksin kuusi vuotta, mutta tahti hiipuu ja osa talosta uhkaa jäädä kylmilleen.

Ensiesitys 23.7.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Kuudennessa jaksossa mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Järvenpään remonttikohteeseen kaivattiin valoa. Upea valaistus toteutettiin Philips Hue -älyvalaistuksella, joka on maailman innovatiivisin valaistusjärjestelmä. Se on helposti asennettavissa - laita vain töpseli seinään, lataa sovellus, ja nauti! Valittavana on laajasti erilaisia polttimoita ja valaisimia, niin ulos kuin sisälle. Kaikki on helposti hallittavissa yhdellä sovelluksella!

Remonttipiiskuri

Remonttikohteen seinään asennettiin Mannerlaatan sisustuspaneelia. Tyylikäs 3D-sisustuslevy tuo uutta tyyliä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. Jo yksi paneeleilla tehty efektiseinä tuo persoonallisen ilmeen huoneeseen.

Remonttipiiskuri

Järjestyksen Järvenpään säilytykseen toi Sovellan hyllyköt. Sovella-säilytysjärjestelmät tarjoavat tehokkaan ratkaisun kaikenlaisiin säilyttämisen pulmiin. Säilytystuotteisiin kuuluu muun muassa erilaisia hyllyjä niin kotiin kuin varastoonkin, monitoimikaappeja autotalliin, koreja, seinäkiskoja, säilytystauluja, vaatetankoja ja kenkähyllyjä.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty tyylikäs lattiavalaisin oli kotimaisen Innoluxin valikoimasta löytyvä Pasila-valaisin. Tutustu Innoluxin lattiavalaisimiin >>

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin neljännessä jaksossa asenneettiin Pislan vaatekoukkuja. Tutustu Pisla-tuotteisiin verkkokaupassa >>

Remonttipiiskuri

Brabantian monipuolisesta valikoimasta Järvenpään remonttikohteeseen löysi tiensä huipputyylikäs, musta Brabantia Bo Touch -roska-astia.
Katso samalla Brabantian koko roska-astiavalikoima >>

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty tyylikäs väliovi on Jeld-Wen Unique 501. Valkoinen sisäovi on puhdaslinjainen ja tyylikäs valinta kotiin. Laadukkaassa ovessa on massiivipuinen kehys sekä tukeva runko ja sopii hyvin sijoitettavaksi kodin eri tiloihin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen.
Katso kaikki Jeld-Wen-sisäovet >>

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16