Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri - Jakso 1

Vauhtisokeutta Vantaalla. Viisihenkisen perheen isä aloittaa yhä uusia remontteja, vaikka entisetkin ovat kesken. Muu perhe on saanut tarpeekseen. On aika kutsua remonttipiiskuri Perttu Sirviö apuun!

Ensiesitys 11.6.2019 klo 20.00 MTV3-kanavalla

Ensimmäisessä jaksossa mukana:

Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri
Remonttipiiskuri Remonttipiiskuri

Jokaisessa Remonttipiiskuri-jaksossa nähdään suosittuja laatumerkkejä. Työporukan vaatettaa Blåkläder, jonka työvaatteista löytyy kaikki mahdollinen turvalliseen ja mukavaa työpukeutumiseen. Remppamiesten ja -naisten apureina nähdään laadukkaat Bosch-työkoneet sekä Hultaforsin käsityökalut. Nurkat ja ikkunanpielet viimeistellään tietysti Cent-listoilla!

Remonttipiiskuri

Vantaalaisperheen uuden kodinhoitohuoneen toteutti Ideal Keittiöt. Tilaan valittiin kiiltävät Integra-ovet ja musta laminaattitaso, jossa upea kivikuvio.

Meiltä saat Ideal Keittiöiden mittatilauskeittiöt ja muut kalusteratkaisut edullisesti - Uusi upea keittiö Suomen nopeimmalla toimitusajalla!

Lue lisää ja varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskurin sisustussuunnittelija Riia oli valinnut ensimmäiseen kohteeseen laatat Pukkilan laajasta valikoimasta. Jaksossa nähtiin:

Tutustu Pukkilan koko laattavalikoimaan

Remonttipiiskuri

Kylpyhuoneeseen valittiin tuotteet Gustavsbergin ja Villeroy & Boch valikoimista. Kumpikin brändi on tunnettuja laadukkaista kylpyhuonetuotteista. Jaksossa nähtiin:

Katso koko laaja tuotevalikoima

Remonttipiiskuri

Ensimmäisen jakson upea sauna on Harvian Solide -designsauna, joka toimitettiin täysin kohteen mittojen mukaan. Musta runko ja upean jämerä kuusi laudemateriaalina on tyylikäs parivaljakko, joka ei jätä löylynheittäjää kylmäksi.

Kysy lisää mittatilauslauteista myyntipalvelusta

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähty ajaton, musta pyyhekuivain löytyy Tammiholman valikoimista. Lue lisää tuotteesta: Pyyhekuivain ajastimella TammiholmaTPK-006

Esillä oli myös kätevä, 80 cm leveä Ruck-Zuck -kuivausteline.

Remonttipiiskuri

Jaksossa nähtävät laastit, massat, vedeneristeet ja muut kylpyhuoneremontissa tarvittavat tuotteet toimitti Saint Gobain Weber, joka kehittää ja valmistaa laadukkaita rakennustuotteita aina julkisivuista ja lattiatarvikkeista laatoitukseen ja vedeneristykseen tarkoitettuihin ratkaisuihin.

Tutustu Saint Gobain Weberin valikoimaan

Remonttipiiskuri

Kylpyhuonetarvikkeet kruunaa WC- ja kylpytilojen käytettävyyden! Pyyhekoukut, WC-paperitelineet sekä muut kylpyhuonetarvikkeet remppakohteeseen tuli Smedbon valikoimista.

Remonttipiiskuri

Tekstiilit viimeistelee sisustuksen kuin sisustuksen. Tässä ensimmäisessä remppakohteessa Finlaysonin tekstiilit olivat kuin piste i:n päällä. Jaksossa esillä mm. Tamminiemi-sarjan saunatekstiilit sekä Reilu-pyyhetuotesarja.

Remonttipiiskuri

Saunan ovi sekä kosteantilan ovi löytyi laajasta Swedoor-ovivalikoimasta, josta löytyy myös muut sisäovet sekä laadukkaat ulko-ovet.

RemonttipiiskuriRemonttipiiskuri

Pistikö jakossa silmääsi tyylikäs valkoinen paneeli? Kyseessä oli Sisustuspaneeli Siparila Struktuuri STS, joka kestää kosteutta. Sillä voi huoletta sisustaa pesutilojen katot sekä saunat. 

Saunan jakkara sekä muita saunatarvikkeita valikoitui Pinetan valikoimasta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.