De Dietrich – Huippulaadukkaat kodinkoneet vaativaan makuun

De Dietrich on pyrkinyt valmistamaan moitteetta toimivia laitteita heti yrityksen perustamisesta lähtien. Aluksi yritys keskittyi rautatuotteiden myyntiin, myöhemmin teräsalalle. Vuodesta 1850 lähtien De Dietrich on toiminut kodintekniikan parissa ja sen nimi on perua ranskalaisen aatelisen perustajansa sukunimestä.

Nykyään De Dietrich tunnetaan maailmanlaajuisesti kauniisti muotoilluista kodinkoneista sekä niiden innovatiivisista ominaisuuksista. Yritys tekeekin jatkuvaa kehitystyötä kodinkonealan eturintamassa ja tuoden omaa asemaansa Premium-tuotemerkkinä esille. Tuotevalikoima kattaa kylmälaitteet, liesikuvut, mikroaaltouunit, astianpesukoneet ja uunit.

De Dietrichin uunit ovat selkeälinjaisia ja vastaavat nykyajan sisustustrendeihin. Ne ovat helppokäyttöisiä, joten myös haasteellisten ruokien teko onnistuu monipuolisten automaattiohjelmien ansiosta. Uuni tekee kaiken tarvittavan, joten muutamalla napin painalluksella uuni huolehtii kypsennyksestä ja paistosta. Uunin sensorit määrittävät ruoan painon ja sen mukaan mm. paistoajan ja optimaalisen lämpötilan. Kiertoilma-toiminnon avulla taas voidaan valmistaa ruokaa samanaikaisesti kolmessa tasossa. Näin säästyy sekä aikaa että energiaa.

De Dietrich vaatii kylmälaitteiltaan vähän enemmän. Läpinäkyvät hyllyt ja laatikot mahdollistavat selkeän näkyvyyden kaapin sisältöön ja jääkaapin lämpötilaa valvotaan elektronisesti. A+ luokan jääkaapit ovat jopa 25% energiatehokkaampia kuin tavalliset A-luokan kaapit. Auto Fresh- ja Auto Freeze –toimintojen avulla ruoka jäähtyy tai pakastuu nopeasti.

NoFrost-automaattisulatteisissa pakastimissa sulattamisesta ei tarvitse huolehtia, sillä erityisen nestekierron ansiosta pakastimiin ei kerry jäätä. Myös jääkaapeissa on tehokas ilmankierto, minkä ansiosta jääkaapissa on tasaisen viileä säilytyslämpötila. Antibakteerisen sisäpinnoitteen ansiosta ruoka pysyy tuoreena ja hygieenisenä pidempään, sillä hopeaionit ehkäisevät bakteerien kasvua.

De Dietrichin liesituulettimet ovat todellinen ilo silmälle, mutta myös toimivuudeltaan huippuluokkaa. Erityinen Silence-äänenvaimennus hiljentää käyntiääntä entisestään, sillä moottori on lisäeristetty ja siinä on lisäjouset ja erikoisrakenteiset vauhtipyörät. I.C.S-järjestelmän vuoksi ilma on raikasta, sillä anturit reagoivat höyryyn, ruoan hajuihin, savuun sekä kaasuihin. Laite kytkeytyy automaattisesti päälle ja kun ilma on taas puhdasta, kytkeytyy itsestään pois päältä. Antureiden herkkyyttä voidaan säätää. Merkkivalo ilmoittaa kun on aika vaihtaa aktiivihiilisuodatin.

1-46 / 46

46 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-46 / 46

46 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18