Decolife

Decolife vinyylikorkki sopii loistavasti kaikille, jotka toivovat kotinsa lattiamateriaalien olevan kestäviä, pitkäikäisiä ja näyttäviä. Valikoimasta on löydettävissä monta eri värisävyä sekä myös pintakuviointia. Tutustu siis valikoimaan ja löydä itsellesi sopivin lattia jo tänään. Tilaaminen käy helposti vain muutamalla klikkauksella!

Decolife vinyylikorkki on tyylikäs ratkaisu

Kun kodin lattiapintoja uusitaan, käytetään uusien lattioiden valitsemiseen runsaasti aikaa. Lattioiden tulisi kestää aikaa ja kulutusta. Jos perheeseen kuuluu lapsia tai lemmikkieläimiä, vaaditaan lattiamateriaalilta vieläkin enemmän. Vinyylikorkki pystyy täyttämään korkeimmatkin vaatimukset. Decolife antaa lattioilleen jopa 15 vuoden kulutustakuun, joka tuo varmasti mielenrauhaa monelle. Vinyylikorkkilattian hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös se, että lattiamateriaali tuntuu erittäin mukavalle. Vinyylikorkki on lämmin materiaali, joka vaimentaa ääntä. Lisäksi se on helppohoitoinen, koska se hylkii likaa. Vinyylikorkki sopii siis kaikille niille, jotka haluavat korkealaatuisen lattian kotiinsa!

Osta edulliset vinyylikorkkilattiat Netraudasta

Vinyylikorkkilattiat sopivat jokaiseen sisustukseen. Lattia on erittäin helppo asentaa lukkoponttinsa ansiosta. Uiva asennus ottaa huomioon korkkilattian hienoisen elämisen. Kotiin, johon halutaan lämpöisyyttä, sopii hyvin puukuvioinen vinyylikorkki. Tammi esimerkiksi luo sisustukseesi ylellistä tunnelmaa. Suomalaiseen sielunmaisemaan sopii hyvin myös Decolifen harmahtavan sävyt, jotka tuovat huoneeseen rauhoittavaa ilmettä. Millainen lattia sopii parhaiten juuri sinun kotiisi? Kun olet tehnyt valintasi, tilaaminen hoituu hetkessä. Kohta kotonasi on jo uusi vinyylikorkkilattia, johon tulet taatusti ihastumaan!

1-7 / 7

7 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-7 / 7

7 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18