Goodwell InfraDev - Tervetuloa nykyaikaisten jätevesijärjestelmien pariin!

Goodwell InfraDev Oy on perinteikäs ja osaava suomalainen yhtiö, jonka päätuotteet ovat alueelliset jätevesijärjestelmät sekä niiden valvontajärjestelmät. Valikoiman täydentävät osaltaan kiinteistökohtaiset jätevesijärjestelmät. Yritys kehittää tuotteitaan jatkuvasti huoltotoiminnastaan saamansa kokemuksen perusteella, joten projekti toisensa jälkeen tuotteet ovat vieläkin parempia jos vain mahdollista. Kaikki Goodwellin tuotteet ovat myös CE-testattuja ja saaneet erinomaiset testitulokset.

Goodwellin tuotteille ominaista on niiden laadukkuus, laajennettavuus sekä valvottavuus. Hankkimalla Goodwellin jätevesipuhdistamon voi olla varma tehneensä parhaan mahdollisen valinnan niin oman kodin kuin ympäristön kannalta.

Goodwellilta avaimet käteen-paketit


Betonirunkoiset pienpuhdistamot sisältävät kaiken tarvittavan – itse puhdistamon, jätevesisuunnitelman, ilmaisen kotiin toimituksen, asennuksen sekä maanrakennuksen, mutta ei mahdollisia louhintatöitä. Goodwellin jäteveden pienpuhdistamo soveltuu hienosti jopa yhdeksän henkilön talouksiin. Se voidaan myös liittää kaikenlaisiin kiinteistöihin ja soveltuu kaikenlaisille tonteille.

Testattua tekniikkaa vuosien kokemuksella


Goodwell InfraDev Oy tarjoaa nykyaikaista ja tutkitusti tehokasta sekä toimivaa puhdistustekniikkaa meistä jokaiselle. Tekninen toimintaperiaate on nerokkaan yksinkertainen ja se on samantapainen kuin suurissa jätevedenpuhdistamoissakin, mutta toteutettuna yhden kiinteistön käyttöön. Luja ja painava betoninen säiliö ei liiku kovassakaan maaperän paineessa eikä se painu maan paineesta kasaan. Asennus sujuu helposti, sillä normaaliolosuhteissa säiliö ei tarvitse minkäänlaista ankkurointia vaan se pysyy aloillaan omalla painollaan.

Sujuva huolto ja helppo tyhjennys


Normaalikäytössä Goodwellin pienpuhdistamon lietetila tulee tyhjentää vain yksi tai kaksi kertaa vuodessa. Ohjauskeskuksen voi sijoittaa haluttuun paikkaan joko kiinteistöön tai pihalle. Huolto sekä tyhjennys voidaan tilata suoraan Goodwellin asiantuntijoilta ja Netraudan verkkokaupasta saa kätevästi tarvittavat kemikaalit.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18