Icopal tuotteet helposti netistä

Icopal varmistaa kattosi kestävyyden jo lähes sadan vuoden kokemuksella. Tanskalaislähtöinen, sittemmin kansainvälistynyt yritys kuuluu laajaan BMI Groupiin. Tämä kestäviin kate- ja vedeneristysmateriaaleihin erikoistunut yritys tarjoaa huippuunsa kehitettyjä ja laadukkaita tuotteita, jotka takaavat talosi hyvän kunnon ja tehokkaan kosteussuojan. Icopalin tuotanto keskittyy Suomessa Espoon tehtaille, joissa valmistetaan monenlaisia, kattorakenteesi terveyttä ja kestävyyttä edistäviä tuotteita. Kun valintasi on Icopal, hyödyt samalla kansainvälisen konsernin laajasta osaamisesta, tuotekehityksestä ja asiantuntemuksesta paikalliseen huippuosaamiseen yhdistettynä.

Icopal suojaa kattosi kosteudelta

Suomen olosuhteissa katon ja siten myös koko talon suojaaminen kosteudelta on todella tärkeää. Kun otat käyttöön laadukkaat Icopal tuotteet, varmistat, että rakenteisiin ei pääse kosteutta ja voit nauttia terveestä sisäilmasta vuosien ajan. Valitse kestävä ja korkealaatuinen kattohuopa sekä muut toimivalle kattorakenteelle olennaiset tuotteet laajasta valikoimasta. Poimi Netraudan valikoimasta erilaiset aluskatteet ja kosteussuojat näppärästi ja edullisesti.

Panosta laatuun remontoidessa

Kattoremontti on tarpeellinen tasaisin väliajoin. Olit sitten uusimassa koko kattoa tai vain huoltamassa vanhaa kattoasi, Icopal tarjoaa huipputuotteet työhösi. Laita valokate, kattohuopa ja räystäät kuntoon saman tuotemerkin ratkaisuilla. Icopal on varma ja kestävä valinta. Mikä parasta, tuotteet ovat verkkokaupassamme aina edullisia. Valitse siis kaikki kattosi hyvinvoinnille olennaiset tuotteet yhdestä osoitteesta. Kattoremontilla saat arkeesi toimivuutta ja kasvatat kotisi arvoa!

1-48 / 75

75 tuotetta

1-48 / 75

75 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.