Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kotihälytin.fi – Turvallisuutta kotiin ja vapaa-aikaan!

Kotihälytin.fi tuottaa helppokäyttöisiä ratkaisuja kodin turvallisuuden parantamiseksi. Muun omaisuuden lisäksi myös kotipihan ja mökin suojaaminen onnistuu käden käänteessä, ilman kuukausimaksuja. Näin omaisuus on suojassa murtoja, tulipaloa ja ikävää ilkivaltaa vastaan sekä vesivahinkojen varalta. Koska Kotihälytin.fi valmistamat laitteet ovat täysin valmiiksi ohjelmoituja, langattomia ja GSM-pohjaisia, ne voidaan asentaa monenlaisiin toimintaympäristöihin. Kun koti tai muu tärkeä omaisuus on suojattu, myös kotivakuutuksesta voi saada alennusta.

Langattoman hälytysjärjestelmän toimintaperiaate on yksinkertainen. Ilmaisimet lähettävät viestit hälytyksestä radiotaajuuksilla keskusyksikköön. Keskusyksikkö soittaa ja lähettää hälytyksestä tekstiviestin, joten mitään kaapelointia ei tarvita. Järjestelmän voi halutessaan kytkeä päälle vain yöajaksikin ja jos mietityttää vaikkapa lomanaikainen kukkien kastelu, voidaan apulaiselle antaa avaimen lisäksi kaukosäädin sekä käyttäjäkoodi. Kattavaan valikoimaan kuuluvat kätevät hälytinpaketit, kamerat, lisälaitteet sekä sormenjälki- ja koodilukot. Kotihälytinpaketin ilmaisimet on hyvin helppoja asentaa, joten hälytin on välittömästi valmis käyttöön.

Hälyttimen asennus tapahtuu asettamalla SIM-kortti paikalleen, laittamalla latauslaite pistorasiaan, näppäilemällä puhelinnumero ja kiinnittämällä ilmaisimet paikalleen. Hälyttimiä käytetään ohjauspaneelin avulla, kauko-ohjaimella tai Alar4Home-sovelluksella, joka toimii Anroidilla ja iPhonella. Mallistosta löytyy esimerkiksi sisäkamerajärjestelmä, jossa on sisäänrakennettu liiketunnistin-, tallennin- ja palvelinjärjestelmä. Se on kaikki mitä tarvitaan kodin täydelliseksi turvaamiseksi.

Sisäkamerajärjestelmää voidaan käyttää veloituksetta internetin yli ja sitä on erityisen helppo käyttää. Kameran välittämää kuvaa voidaan Online-katsella ja kuunnella mistä vain ja koska tahansa. Helppo tapa tarkistaa vaikkapa mitä kesämökille pitkänkin välimatkan päässä kuuluu. Kameratallenteita voidaan katsella selaimella. Kotihälytinyksikköjä löytyy myös ovi-ilmaisimilla sekä liike-ilmaisimella ja tehokkaalla sireenillä. Kutsumaton vieras tietää omaisuuden olevan turvattu, sillä mukana toimitetaan varoitustarrat oviin, ikkunoihin ja postilaatikkoon.

Kaikkia kotihälytinpaketteja voidaan helposti laajentaa myöhemmin, jos tarve vaatii. Suomenkielisen käyttöliittymän ja ääniopastuksen ansiosta käyttöönotto on erityisen vaivatonta.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-28 / 28

28 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-28 / 28

28 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18