MX Kivi

Suomalainen MX Kivi tuo maahan meksikolaisia sisustuslaattoja ja luonnonkivituotteita. Upeat Talavera -laatat ovat käsinvalmistettuja savilaattoja, jotka ovat maalattu sapluunalla tai käsin. Upeat seinälaatat tuovat uniikkia ja erilaista tunnelmaa ja sisustusta kaikkiin sisätiloihin. Talavera -kuviolaattoja on valmistettu jo 500 vuoden ajan. Talavera -laatat tekevät seinästä elävän ja erikoisen näköisen. Netrauta.fi tarjoaa suuren ja kattavan valikoiman laattoja, joista löydät monia juuri sinun kotiisi sopivia vaihtoehtoja. Tutustu kauniiseen ja monipuoliseen valikoimaan laatat sivulla. Jokainen laatta on käsinmaalattu ja täten täysin uniikki sisustuselementti.

MX Kivi - uniikkia sisustusta

Kauniit Talavera -laatat ovat ainutlaatuinen ja erilainen tapa sisustaa ja laatoittaa kotia. Käsinmaalatut laatat tuovat erityistä tunnelmaa ja antavat erittäin tunnelmallisen sisustustyylin kaikkiin sisätiloihin. Seinälaatat ovat helppo asentaa itse ja voit yhdistellä eri malleja ja tyylejä haluamallasi tavalla. Valitse useista laattamalleista itsellesi sopivin ja miellyttävin tyyli ja toteuta täysin uniikki seinä kotiisi tai julkisiin tiloihin. Laattojen avulla voit yhdistää kauniin meksikolaisen muotoilun ja tyylin suomalaiseen kotiin sopivaksi. Tuo uniikkia ja upeaa tyyliä esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai muihin huoneisiin. Netrauta.fi tarjoaa kaikki Talavera -laatat ja löydät varmasti sinulle sopivan tyylin muutamassa minuutissa.

MX Kivi - meksikolaista kauneutta

MX Kivi tuo meksikolaista muotoilua suomalaisiin koteihin. Jo vuosien kokemuksella yritys luo kauniita laattapintoja erityisillä, käsinmaalatuilla seinälaatoilla. Upeat muodot ja tyylit koristavat jo tuhansien suomalaisten seiniä ja laattojen suosio on kasvussa entisestään. Saat nyt nämä uniikit laatat helposti kotiin kuljetettuna netrauta.fi nettikaupasta. Erotu joukosta kauniilla ja upealla sisustustyylillä ja hanki seinällesi elegantit meksikolaiset Talavera -seinälaatat. Sisusta juuri sinun tyylilläsi ja luo tunnelmallinen sisustustyyli ainutlaatuisilla seinälaatoilla netrauta.fi ja MX Kivi sivujen avustuksella.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18