Sadex

Sadexin laadukkailla tuotteilla suojaat kotisi tai vapaa-ajan asuntosi sadevedeltä ja putoavalta lumelta, sekä varmistat turvallisen pääsyn katolle. Sadevesi saadaan hallintaan sadevesikouruilla, jolloin vesi valuu asianmukaisesti sadevesikaivoon kastelematta talon rakenteita tai seinien vierustoja. Määräysten mukaan kulku katolle ja reitti huollettaville kohteille on puolestaan turvattava asianmukaisilla kattoturvatuotteilla. Kulkuteiden kohdalle sijoitetut lumiesteet suojaavat asukkaita ja muualla voidaan suojata myös omaisuutta tai esimerkiksi kasvillisuutta rakennusten lähellä.

Sadex on valtakunnallisesti johtava rännituotteiden, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden myyjä. Kun haluat suojata kiinteistöäsi ja asukkaita, löydät kestävät ja helposti asennettavat tuotteet Sadexin laajasta valikoimasta. Tuotteet valmistetaan Euroopan suurimmalla alan tehtaalla ja niillä on jopa 50 vuoden tekninen takuu. Sadexin tuotteisiin luottavat Suomen suurimmat rakennusliikkeet sekä tuhannet tyytyväiset yksityisasiakkaat. Valmistajan sivuilla Sadex.fi lisää tietoa yrityksen arvoista ja toiminnasta.

Suojaa kiinteistösi kestävällä sadevesijärjestelmällä

Sadex-rännit sopivat kokovaihtoehtojensa puolesta sekä asuinkiinteistöihin että pienempiin rakennuksiin. Voit valita sopivimman vesikourumallin pyöreän tai kantikkaan väliltä, joko sisäpuolisilla tai ulkopuolisilla kannakkeilla. Sadex-sadevesikourut ovat saatavilla yleisimmissä RR-väreissä, joten saat varmasti kiinteistösi ulkonäköön sopivat kourut. Valikoimasta löytyvät niin vesikourut, syöksysarjat, rännikaivot kuin rännisuppilot. Kaikkien vesikourujen mukana saat selkeät asennusohjeet, joilla asennus onnistuu helposti.

Kattoturvatuotteet asennusohjeiden ja kiinnitystarvikkeiden kanssa

Sadexin lumieste ja lumiaita suojaavat sekä ulkona liikkuvia ihmisiä, että pihan irtaimistoa ja ajoneuvoja. Katolle nousu on turvallista karheapuolaisilla SafeGrip-talotikkailla ja Sadex-kattosilta ja lapetikkaat varmistavat turvalliset huoltotyöt katolla. Löydät valikoimasta juuri sinun kattotyypillesi sopivan tuotepaketin, ja kaikki tarvittava tulee samassa paketissa, asennusohjeita ja ruuveja myöten!

1-100 / 190

190 tuotetta

1-100 / 190

190 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16