Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Arkè – Tee-se-itse-portaat kuin mittatilaustyönä

Arkè-tuotemerkki kattaa italialaiset portaat laatutietoisille kuluttajille ja niitä on saatavana useissa malleissa, väreissä ja kokovaihtoehdoissa. Arkèn portaat ovat erityisen helppoja koota ja asentaa. Niistä on mahdollista suunnitella juuri halutunlainen kokonaisuus, joten ne vastaavat kaikkein yksilöllisimpiinkin tarpeisiin. Arkèn tavoitteena on, että kaikki asuintilat saataisiin mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettyä, siksi porrasratkaisuja löytyy laajalla skaalalla ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisia. Jokainen osa on loppuun saakka viimeistelty.

Arkèn monipuoliseen valikoimaan kuuluvat erilaiset porrasrakennelmat, joiden korkeutta ja etenemää voidaan joustavasti säätää. Tämä tuo kuluttajille uudenlaista vapautta, sillä portaat voidaan rakentaa kuin mittatilaustyönä helposti ja vähällä vaivalla selkeiden asennusohjeiden avulla. Kun tilaa on käytössä niukasti, voidaan kohteeseen suunnitella kätevät tilansäästöportaat.

Kierreporrasmallistosta löytyy jokaiseen kotiin ja makumieltymykseen sopiva vaihtoehto – joko Civik , CivikZink tai Klan . Esimerkiksi Civik-portaat valmistetaan kuvioidusta teräksestä, värivaihtoehtoina musta, valkoinen tai harmaa. Myös kaide on tyylikkään musta. Portaisiin kuuluu porrastasanne, joten ne voidaan asentaa joustavasti eri muotoisiin ja kokoisiin porrasaukkoihin, myös pyörimissuunta valitaan asennettaessa. Kierreportaiden halkaisijavaihtoehdot ovat 120, 140 tai 160 cm.

Vakioportaista Arkèn valikoimaa täydentävät Komoda, Kya, Karina ja Kompact. Kompact on maailman ainoa patentoitu porrasmalli säädettävyyden osalta. Joustavuutta tarjoaa mahdollisuus päättää portaiden lopullinen korkeus, etenemä sekä pyörimissuunta vasta kootessa. Myös mutkien määrä voidaan valita asennuskohteen vaatimusten mukaan. Massiivipyökistä valmistetut askelmat on lakattu vaaleiksi tai tummiksi. Muut metalliosat ovat joko mustia, valkoisia tai harmaita ja kaide massiivipyökkiä.

Sisälle asennettavien kierreportaiden lisäksi mallistosta löytyy myös kierreportaita ulkokäyttöön. Niissä kaikki metalliosat on suojattu sinkillä, joten ne kestävät moitteetta Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Pultit ovat lisäksi ruostumatonta terästä.

Arkèn portaat toimitetaan pakkauslaatikoissa ja ne voidaan koota helposti ja nopeasti – kiitos mukana toimitettavan videon, jota seuraamalla kokoaminen onnistuu jopa yhdessä päivässä.

1-36 / 36

36 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-36 / 36

36 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18