Cent-Listat – edullisesti netistä

Cent-Listat viimeistelevät rakennusprojektisi laadulla ja tyylillä. Tämä kotimainen tuotemerkki panostaa tuotekehityksessään tarkkaan valvontaan ja käytännöllisyyteen. Valitse huippuluokan sisustuslistat ja paneelit monissa eri väreissä ja malleissa verkkokaupastamme. Laadukkaat puumateriaalit tuovat tiloihisi huolitellun ja tyylikkään ilmeen. Mikä parasta, tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Kalajoella.

Cent-Listat ovat taattua kotimaista laatua

Kun valitset Cent-Listat, voit olla varma saamastasi laadusta. Kaikki tuotteet valmistetaan suomalaisessa tehtaassa, ja niihin käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja. Yritys kuuluu alansa parhaimmistoon ja panostaa raaka-ainevalinnoissaan laatuun ja kestävyyteen. Saatavilla on niin käsiteltyjä kuin käsittelemättömiäkin tuotteita, joten löydät niiden joukosta varmasti omaan projektiisi parhaiten soveltuvan kokonaisuuden. Kotimaiset tuotteet ovat luotettavia ja kestäviä, joten voit nauttia laadukkaasta valinnastasi jopa kymmenien vuosien ajan.

Sisustuslistat ja paneelit huippuhintaan Netraudasta

Erilaisilla listoilla ja paneeleilla luot näppärästi huolitellun ilmeen kohteeseen kuin kohteeseen. Cent-Listat on pettämätön valinta, kun remontoit kotisi eri tiloja. Valikoimasta löytyy myös saunaan sopivia, lämpökäsiteltyjä materiaaleja. Tämä tuotemerkki panostaa tyyliin ja käyttömukavuuteen. Tuotteet on myös helppo asentaa paikoilleen. Sisustuspaneelilla luot siistin ja puhdaslinjaisen tunnelman moneen tilaan. Erilaisilla listoilla puolestaan saat viimeistellyn vaikutelman ja loppusilauksen projektillesi. Metritavarana tilattavat tuotteet on myös helppo mitoittaa remontti- tai rakennusprojektisi tarpeisiin. Valitse suomalainen tuote ja nauti sen hyvästä laadusta vuosien ajan!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18