Elaproof

Elaproof on rakennusten ja rakenteiden vedeneristykseen tarkoitettu myrkytön pinnoite. Innovatiivinen ja todella monipuolinen tuote tekee kestävän ja vesitiiviin kerroksen kuiville sekä kosteille rakennuspinnoille. Netraudassa löydät Suomeen vaativiin olosuhteisiin soveltuvan Elaproof-tuotesarjan laadukkaat vedeneristysmassat ja pohjustusaineet kätevästi samasta paikasta. Tee tilaus netissä nyt huippuhintaan ja säästä!

Elaproof vedeneristysmassa kestää Suomen vaativia sääolosuhteita

Suomessa kehitetty elastinen Elaproof-vedeneriste on monipuolinen, ekologinen ja turvallinen tuote, jota voidaan käyttää pinnoitukseen ja paikkaamiseen lukuisissa kohteissa. Sen avulla voidaan suojata luotettavasti niin katto kuin muutkin kodin ja mökin vedelle arat kohteet. Sen lisäksi vedeneristysmassaa voidaan käyttää tarvittaessa myös reikien ja halkeamien korjaamiseen, saumaamiseen, korroosivaurioiden korjaukseen tai erilaisten materiaalien liittämiseen. Edut ovat selkeät: Elaproof on hetkessä käyttövalmis ja kuivuu nopeasti. Myrkyttömän tuotteen käsittely ei myöskään vaadi erillisiä suojavarusteita tai suojatoimenpiteitä.

Pidennä kattosi elinikää kymmenillä vuosilla - tilaa Elaproof-tuotteet Netraudasta

Elaproof-tuotteiden kehittäjä on Build Care Oy, suojaaviin pinnoitteisiin erikoistunut suomalainen yritys. Yhtiö tunnetaan ennen kaikkea patentoidusta ElaProof-vesieristeteknologiasta, joka perustuu uudenaikaiseen polymeerikemian innovaatioon. Helppouden ja turvallisuuden lisäksi Elaproof-valikoima vakuuttaa ennen kaikkea monipuolisuudellaan. Tuotteella on erinomainen tartuntakyky useimmille materiaaleille ja kattopinnoille. Vedeneristysmassaa voidaan käyttää puu-, metalli- ja betonipinnoilla sekä huopaan ja mineriittiin. Mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi katot, läpiviennit ja sokkelit, mutta myös erilaiset märkätilat ja altaat. Perustuotteiden lisäksi tarjolla on huokoisille pinnoille tarkoitettua pohjustusainetta sekä vedeneritysmassaa kätevässä tuubissa. Tutustu nyt tuotteisiin ja suojaa kattosi kosteudelta vielä tänään!

1-9 / 9

9 tuotetta

1-9 / 9

9 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16