Evimex - Viimeisteltyyn kylpyhuoneeseen

Evimex Oy on kokenut suomalainen laadukkaita suihkukalusteita ja kylpyhuonetarvikkeita maahantuova yritys. Evimexin tuotteilla lisätään kylpyhuoneen viihtyisyyttä ja toimivuutta entisestään. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat sekä kuivaustelineet että suihkuseinät ja –nurkat. Evimexin tuotteilla voidaan viimeistellä kylpyhuoneen täydellinen toimivuus.

Näppärät kuivaustelineet apuna arjessa


Kuivaustelineet ovat mainioita välineitä pyykkien kuivaamiseen. Evimexin kuivausteline voidaan asentaa vaikkapa kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai terassin kattoon. Mikä parasta, teline voidaan nostaa kattoon tyhjänä sekä myös pyykkien kanssa. Kuivausteline tarjoaa tilaa kuivata myös suuremmatkin pyykit kuten lakanat. Kuivausteline säädetään sopivaan käyttöleveyteen jo asennusvaiheessa, minkä jälkeen pyykkinarut laitetaan paikoilleen. Teline kestää hyvin painoa, joten siihen voidaan ripustaa lingottua pyykkiä koko naurujen leveydeltä. Evimexin pyykinkuivausteline ei vie turhaa tilaa silloin kun sitä ei tarvita.

Suihkuseinät tuovat suojaa roiskeilta


Valikoiman täydentävät osaltaan suihkuseinät, -nurkat ja -kulmat pitävät kylpyhuoneen kuivana suihkunurkkauksen ulkopuolelta. Samalla suihkuseinä suojaa kylpytilaa turhalta kastumiselta ja tuo sitä kautta kylpyhuoneelle lisää käyttöikää. Suihkuseinää vasten voidaan ripustaa myös vaikkapa näppärä kori tarvikkeita ja pesuaineita varten. Kestävä turvalasi tuo mukanaan käytön turvaa ja vaikkapa maitolasi materiaalina tarjoaa suojaa myös katseilta.

Esimerkiksi Evimexin tyylikäs valkoinen suihkukaappi on varustettu kätevällä helposti liikuteltavalla liukuovella. Kirkas karkaistu lasi on hyvin kestävä ja metalliset vetimet viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Saniteettiakryylistä valmistettu suihkuallas on helppo pitää puhtaana ja se pitää värinsä kellastumatta pysyen kauniina vuodesta toiseen. Mukana toimitetaan myös suihkusetti, joten jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Evimexin savulasilla varustettu puolipyöreä suihkukulma taas on helppo asentaa paikoilleen ja muovinen alareunan laahuslista estää vettä valumasta suihkukulman ulkopuolelle. Käyttömukavuutta lisäävät entisestään ovien nostosaranat ja 6 mm turvalasi kestää käytössä huoletta.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-6 / 6

6 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-6 / 6

6 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18