Fontanot - Laadukkaat portaat edullisesti

Fontanot tarjoaa italialaista muotoilua portaille ja kierreportaille. Yrityksen historia ulottuu aina vuoteen 1947 saakka, joten se tarjoaakin asiakkaan käyttöön huikean pitkän kokemuksensa. Fontanotin portaat sopivat erilaisiin ympäristöihin moitteettoman tyylinsä ja huippuluokan kestävyyden ansiosta. Moduulimitoitettujen tuotteiden vuoksi tarjolla on vaihtoehto tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siksi yrityksen portaat sopivatkin yhteen kaikentyyppisen arkkitehtuurin kanssa. Valikoimasta löytyy taatusti mieluinen tuote vaativampaankin makuun riippumatta tilan korkeudesta tai portaiden vaaditusta läpimitasta. Portaisiin on saatavilla myös lapsiturvaesteitä ja lisänousuja.

Upeat Design-portaat tarjoavat valinnanvaraa


Esimerkiksi Rex on vankkarakenteinen modulaarinen portaikko, jossa yhdistyy puu ja mattaviimeistelty teräs. Lopputuloksena kaarevaan ja kevyeen arkkitehtuuriin soveltuvat design-portaat, jotka tuovat tilaan tasapainoisen ja dynaamisen ilmeen. Kaikkia Rex-portaita on mahdollista säätää korkeussuunnassa ja jokaista nousua voidaan lisäksi erikseen säätää. Kiertosuunta voidaan valita joko myötä- tai vastapäivään ja värivaihtoehtoja on valittavissa useita.

Kauniit Zen-portaat on kekseliäs ratkaisu - suoran portaan ja tilansäästäjän sekoitus, minkä vuoksi ne sopivat lähes jokaiseen kohteeseen. Metalliosat ovat aina valkoiset ja kaide valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka tuo osaltaan arvokkaan vaikutelman. Käsijohde voidaan valita samanvärisenä kuin askelmat. Valikoimasta löytyy myös huipputyylikkäät Ago-kierreportaat, jotka ovat tilan katseenvangitsijat ja viimeistelevät osaltaan kokonaisuuden. Fontanotin Oak-portaissa taas on muotoillut ja osittain lomittain asetetut askelmat. Tuloksena onkin ihanteellinen kompromissi niin toiminnallisuuden kuin portaiden viemän tilan välillä. Myös askelkorkeutta voidaan säätää samalla kun kiertojen muodot voivat olla erilaisia.

Laadun takana myös ympäristötietoisuus


Niin kuin muutkin valveutuneet yritykset, myös Fontanot tekee osansa ympäristön eteen. Punaisena lankana toimii tuotteiden pitkäkestoisuus ja niissä käytetyt laadukkaat, kierrätettävät materiaalit. Jokaisessa tuotantovaiheessa on lisäksi huomioitu, miten prosessi kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän lopputuloksesta tinkimättä.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-47 / 47

47 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-47 / 47

47 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18