GlassHouse – Laadukkaat lasiseinät ja -ovet saunaan

GlassHouse on virolainen yritys, jonka tuotteista jopa 80% suuntautuu vientiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset sisäovet. Erilaisia lasisisia saunanovia on saatavana kattava ja suuri valikoima, joten saunatila muuttuu viimeistellyn tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Mallistoon kuuluvat lisäksi saunan lasiseinät sekä suihkukalusteet.

GlassHousella on vuosien kokemus lasista, minkä vuoksi tuotteet ovat sekä kauniita ja tyylikkäitä että erityisen laadukkaita. GlassHousen tavoitteena on tarjota asiakkaille tarpeisiin sopivat ratkaisut, jotka kestävät käytössä ja näyttävät hyviltä vielä vuosienkin jälkeen.

Varta vasten saunatiloihin suunnitellut saunanovet ovat myös turvallisia käytössä. Oven turvalasi on 8 mm paksuista, joten se ei rikkoonnu helposti ja mahdollisessa pahimmassakin tapauksessa lasi rikkoontuu pienen pieniksi palasiksi jättäen vahingot minimiin. Kauniin ulkonäön ja turvallisuuden lisäksi ne kestävät moitteettomasti vettä ja kosteutta, puhumattakaan vaihtelevista lämpötiloista. Ovissa on kuumaa kestävää silikonitiivistettä, jonka vuoksi ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi ja lämpö pysyy löylytilassa.

Sauna on suomalaiselle pyhä paikka, rentoutumisen tyyssija ja jopa vuosisatojen perinne. Säännöllinen saunominen lisää myös vastustuskykyä ja siten virukset ja muut flunssapöpöt pysyvät paremmin loitolla. Saunomisella on helpottava vaikutus myös esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin. Siksi ei olekaan yhdentekevää sisustaa saunasta miellyttävää keidasta, jossa viihtyy ja lämpö pysyy halutunlaisena. Lasiovi tai –seinä tekee saunan sisustuksesta mukavan avaran ja harmonisen kokonaisuuden, jossa viihtyy jossa silmä lepää ja joka sulautuu osaksi sisustusta.

Kun saunaan valitaan oikeanlaista ovea, kannattaa huomioida sopivuus muun sisustuksen kanssa. Yhdenlainen näkökulma on valita miellyttävin ovi ja rakentaa yhteensopiva kokonaisuus sen ympärille. Valittavanasi on saunanovia itsestään sulkeutuvilla saranoilla, kirkkaalla lasilla, mattalasilla, kuviolasilla tai mustalla karmilla. Lisäksi löytyy Premium-saunanovia ja kostean tilan ovia. GlassHousen ovivalikoima on jaettu kolmeen eri hintaryhmään, joten jokaiselle löytyy taatusti paras mahdollinen ratkaisu.

1-82 / 82

82 tuotetta

1-82 / 82

82 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16