Grana – Kauniit hanat ja suihkut pohjoismaiseen makuun

Suomalaisen Granan tuotteita kylpyhuoneeseen ja keittiöön alettiin valmistaa 2000-luvun alussa, jolloin suomalaiset alkoivat kiinnittää entistä enemmän huomiota sisustukseen ja vaatia kauniita, silti toiminnallisia tuotteita. Toimitusjohtaja Hannu Reiman havaitsi, että keittiöt avautuivat osaksi oleskelutiloja ja kylpyhuoneisiin sekä saunatiloihin toivottiin ylellistä kylpylätunnelmaa. Näin oli Granan tarina syntynyt ja valikoimaa alettiin suunnitella.

Kattavaan ja edulliseen tuotevalikoimaan kuuluvat keittiöhanat sekä astianpesukoneliitännällä että ilman. Lisäksi mallistossa on useita hanoja ja suihkuja. Kaikki Granan tuotteet suunnitellaan vastaamaan pohjoismaisiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista. Hanoista löytyy FastFix-kiinnitys, jonka avulla hanan asennus sujuu helposti – nopeimmillaan alle minuutissa. Grana tarjoaakin asiakkaille viimeisteltyä muotoilua ja toimivuutta edulliseen hintaan.

Granan hanat ovat moitteettoman toimivuuden ja kauniin ulkonäön lisäksi ekologisia käyttää. Grana auttaa osaltaan vähentämään veden kulutusta arkisissa askareissa. Esimerkiksi sadesuihkut muistuttavat veden kulutuksesta naksahtelemalla käden alla pehmeästi silloin kun hanaa käännetään suuremmalle - käyttäjällä on mahdollisuus valita itse säästääkö luontoa vai ei.

Granan tyylin ja laadun takaavat sekä maailmanlaajuisesti tunnetut yhteistyökumppanit että maailmankuulut huippusuunnittelijat. Legendaarinen Ristomatti Ratia on suunnitellut Granan upean Gavia-malliston yhdessä Davide Lamparellin kanssa. Inspiraation lähteenä on toiminut suomalainen luonto. Huippusuunnittelijoiden lisäksi Granalla on maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja yhteistyökumppaneita. Granan tuotteet on suomalaista laatua ja ne antavat loppusilauksen keittiöön sekä kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Ne myös testataan Suomessa tiukkojen kriteerien mukaisesti. Kotien vaativiin olosuhteisiin soveltuvat tuotteet miellyttävät muotoilultaan suomalaista vaativaa kuluttajaa. Kaikille Granan laatuhanoille myönnetään viiden vuoden takuu.

1-95 / 95

95 tuotetta

1-95 / 95

95 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16