Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kaindl – Kauniit laminaattilattiat viihtyisään kotiin

Kaindl on yli sata vuotta sitten perustettu yritys, joka tunnetaan yhtenä maailman johtavista laminaattilattioiden valmistajista. Kaindl on ehdoton osaaja alallaan ja arvostettu yritys, joka täyttää vaativimmankin kuluttajan toiveet laadukkaista lattioista. Kaikki laminaattilattiat suunnitellaan ja valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Kansainvälisten standardien mukaan Kaindl onkin yksi ympäristöystävällisimmistä puutuotteita tuottavista yrityksistä koko maailmassa. Kaikki Kaindl-laminaattilattiat valmistetaan Itävallan Salzburgissa ja Lungötzissä. Laatua valvotaan tarkasti ja koko prosessi tehtaalta loppukuluttajalle on tarkkaan mietitty. Valitsemalla Kaindl-laminaatin tietää tehneensä oikean valinnan, sillä lopputulos kunnioittaa jokaisen kodin yksilöllisimpiäkin toiveita.

Laajaan laminaattivalikoimaan kuuluu vaihtoehtoja moneen makuun. Valittavana on hikkori, luumu, saarni, vaahtera ja wenge sekä hieman perinteisemmät tammi, pähkinä ja mänty – sävyinä löytyy tummaa tai vaaleaa, lankkua tai 1-3-sauvaista omien makumieltymysten mukaan. Idea Kaindl-laminaattilattioiden taustalla on yksinkertainen – huoneen identiteetin määrittäminen klassiseksi tai moderniksi, tyylikkääksi tai rentouttavaksi. Niin lastenhuone, keittiö, olohuone tai vaikkapa harrastehuone saa uuden ilmeen Kaind-laminaatilla. Myös laminaattivaihtoehtojen erilaiset pinnat muuttavat huoneen tunnelmaa tehokkaasti ja helposti haluttuun suuntaan.

Yritys valmistaa kolmea eri Kaindl One-laminaattimallistoa: 7.0, 8.0 ja 10.0. Numeron perusteella voidaan päätellä laminaatin paksuus millimetreinä. Kaindl 7.0 on omiaan kodin kuiviin tiloihin sekä pieniin toimistoihin ja hotellihuoneisiin. Se on kestävä ja kulutusta kestävä vaihtoehto. Kaind One 8.0 sekä Kaindl 10.0 sopivat sekä kotiin että toimistoihin ja myymälöihin. Se on nopea ja vaivaton asentaa ja taittopontti pystytään tarvittaessa purkamaan ja asentamaan uudelleen. Mallistoissa on monenlaisia kauniita pintavaihtoehtoja. Laminaatin runko on valmistettu hyvin kosteutta sietäväksi ja myös ponteissa on vielä kosteussuojaus erikseen. Esimerkiksi 10 mm paksu laminaatti kestää kovassakin käytössä vuosia pysyen silti kauniina päivästä toiseen.

1-4 / 4

4 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-4 / 4

4 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18