LaSpa – Kylpynautintoa hintatietoiselle nautiskelijalle

LaSpa tunnetaan laadukkaista ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista porealtaista sekä upeista kotikylpylöistä, kylpyammeista ja hierovista suihkuista. Valikoimaa täydentävät kestävät ja kauniit suihkuseinät ja nurkat sekä trendikkäät kylpyhuonekalusteet.

La Spa aloitti toimintaansa vuonna 2004, yhtiö kuuluu GEMY Sanitary ryhmään. Tuotteet ovat myynnissä LaSpa- ja Gemy-tuotemerkeillä. GEMY Sanitaryn tuotteita myydään yli 50 maassa.

LaSpa-porealtaissa on energiatehokas vesijärjestelmä sekä ergonomisesti muotoillut istuimet, jotka mahdollistavat rentouttavat poreet kerta toisensa jälkeen. LaSpa-porealtaissa yhdistyvät laatu, luotettavuus ja suorituskyky sekä innovatiivinen kotiin täydellisesti soveltuva teknologia ja muotoilu.

Koska tilaratkaisuja ja makumieltymyksiä on monenlaisia, haluaa LaSpa tarjota sopivan ratkaisun jokaiseen kylpyhuoneeseen kattavan valikoimansa avulla. On suunnitelmissa sitten malliltaan kaventuva, suorakulmainen, kulmamalli tai vapaasti sijoitettava poreallas, tarjoaa LaSpa vaihtoehdon. Poreallas on omiaan kuluttajalle, joka haluaa hemmotella itseään kiireisen arjen keskellä. Porealtaiden varustukseen kuuluu mallista riippuen useita vesihierontasuuttimia.

Kotikylpylät eli upeat hierovat suihkukaapit nostavat kylpyhuoneen uudelle tasolle. Myös tyylikkäitä ja suojaavia suihkuseiniä ja suihkunurkkia löytyy huikea määrä. LaSpan suihkuseinät ovat materiaaleiltaan erittäin kestäviä. Ne valmistetaan paksusta karkaistusta turvalasista ja puhtaanapito on vaivatonta, sillä pinnat ovat sisäpuolelta sileät. Lasin väri on tyylikkäästi vaikkapa kirkas tai savunharmaa ja alumiinista valmistettu runko tumman hopea, joten ne istuvat kauniisti modernimpaankin kylpyhuoneeseen. Suihkunurkkaus voidaan asentaa kätevästi suoraan lattialle tai altaan päälle. Mallistosta löytyy myös useita vaihtoehtoja kuvioidulla turvalasilla sekä minimalistisemman tyylin ystäville sopivia ratkaisuja.

LaSpa valmistaa myös kylpyhuonekalusteita tinkimättömällä ammattitaidolla. Näyttävät kylpyhuoneryhmät mahtuvat alle 60 cm leveään tilaan ja väri on valittavissa. Toimitukseen sisältyy lisäksi kaikki tarpeellinen sisältäen pesualtaan, allaskaapin sekä peilikaapin.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18