Liune - Täydellinen seinän sisään liukuva ovi

Kotimaisen Liunen liukuovi on kaunis ja tyylikäs sisustuskokonaisuus, joka palvelee myös kodin toimivuutta. Se on kaikkien sisätilojen liukuva väliovi, joka on helppo sijoittaa osaksi väliseinää jo suunnitteluvaiheessa. Ovimalliston laajuus antaa mahdollisuuden integroida liukuovi väliseinään kohteeseen sopivalla kokonaisuudella, olipa haussa sitten kosteudenkestävä liukuovi, arvokkaan ilmeen antava liukulasiovi tai moderni liukuva pariovi. Seinän sisään liukuva ovi lisää kodin tilavuutta ja käytännöllisyyttä niin keittiössä, kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa kuin vaatehuoneessakin. Lisäksi kynnyksettömyys tekee Liune-ovesta täydellisen esteettömän.

Moderni liukuovi vankalla rakenteella

Liunen liukuovi on näkyvä osa sisustusta, mutta viimeistellyn ulkonäön lisäksi välioven tulee olla myös kestävä ja toimiva. Liunen ovet eristävät ääntä tutkitusti jopa 30% paremmin kuin perinteiset kääntyvät kenno-ovet. Yksi Liune säästää lattiapinta-alaa jopa 3m² verrattuna tavalliseen kääntyvään oveen - saat kaikki kalliit asuinneliöt kokonaan omaan käyttöösi, eikä niitä tarvitse antaa kääntyvälle ovelle. Näkymättömiin jäävä, vankka ja asennusvalmis teräselementti on mallisuojattu, ja takuulla helppo asentaa. Liunen takana on vuonna 1980 perustettu suomalainen sisärakentamisen asiantuntija Aulis Lundell Oy. Alan suurimpana suomalaisena kevytrakenteisten teräsprofiilien tuottajana yrityksen resurssit takaavat tuotteille korkean laadun ja varman toimituksen.

Liune tuo kotiin myös taidesisustusta

Taide maustaa arkea ja tuo iloa jokaiseen päivään. Tilaratkaisuistaan tutun Liunen ja taiteilija Johanna Oraksen taidesisustustuotteilla koti saa uutta ilmettä helposti. Upeat taideteokset tuovat piristystä kotiin niin perinteisemmissä muodoissa kuin täysin uudenlaisella tavalla. Taidesisustustuotteita saa printattuna keittiöpyyhkeisiin, sisustustyynynpäällisiin, taidetapeteiksi tai jääkaapin tai astianpesukoneen pintaan kiinnitettävälle, irrotettavalle magneettilevylle.

1-47 / 47

47 tuotetta

1-47 / 47

47 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16