Maestro – Terveysvaikutteisia suihkukaappeja edullisesti

Maestron infrapuna- ja höyrysaunalla varustetut suihkukaapit tekevät kylpyhuoneesta rentouttavan kotikylpylän, joka on aina käytettävissä. Maestron infrapuna-höyrykaappi on edistyksellinen ja laadukas tuote, jossa jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota. Takaseinissä on etsattu musta satiiniturvalasi. Allas ja katto on valmistettu valkoisesta saniteettiakryylistä ja runko sekä tekniikkapaneeli ovat alumiinia. Koska kaikki pinnat ovat sileitä, ne on helppo pitää puhtaana. Maestro edustaa selkeää ja kaunista skandinaavista muotoilua sekä huoliteltua viimeistelyä.

Suihkukaapissa on monipuoliset toiminnot, kuten hierontasuuttimet, monitoiminen käsisuihku ja katon sadesuihku, joka kastelee nopeasti kauttaaltaan. Sadesuihkun keskeltä katosta löytyy LED-valaisin, jonka väri voidaan valita omien mieltymysten ja tunnelman mukaan. Kosketusnäytön avulla toimintoja on helppoa valita ja ohjata. Lempimusiikki rentouttaa tarvittaessa, sillä suihkukaapissa on radio sekä liitännät USB-muistitikulle ja MP3-soittimelle. Katon tuuletin kuivattaa kaapin tehokkaasti. Mukana on myös peili sekä lasihylly saippuoiden säilytykseen.

Infrapunasauna on valmiina käyttöön muutamassa minuutissa. Lämpötila voidaan säätää välillä 35 - 80 °C astetta ja suihkua voidaan käyttää yhtä aikaa infrapunasaunan kanssa. Infrapunasäteilyllä on todetusti terveyttä edistäviä hyviä vaikutuksia, kuten aineenvaihdunnan tehostaminen lisääntyneen hikoilun myötä. Infrapunasaunassa hikoilu on 2-3 kertaista tavalliseen saunaan verrattuna. Höyrysauna on valmiina käyttöön muutamassa minuutissa. Myös suihkua voidaan käyttää höyryn kanssa samanaikaisesti. Höyrysauna tarjoaa lempeän ja virkistävän saunakokemuksen. Maestro monitoimisuihkukaappi on myös helppo ja nopea asentaa. Siihen ei tarvita rakennuslupaa, vain vesiliitäntä vanhan suihkun liittimistä ja viemäröinti lattiakaivoon riittää.

Mallistosta löytyy esimerkiksi suihkukaappi, joka on kahdelle henkilölle suunniteltu malli. Infrapunasaunassa on vesitiiviitä, tehokkaita ja turvallisia punalasilämmittimiä. Mallikohtaisesti puisia istuimia on yhdestä kahteen, joten kaikki on loppuun saakka ajateltu. Kätevä nurkkamalli tuo lisää mahdollisuuksia suihkukaapin sijoittamiseen ja koko kylpyhuoneen suunnitteluun.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18