MaxFloor puukomposiittituotteet netistä

MaxFloor tarjoaa laadukkaat puukomposiittilaudat erilaisiin ulko- ja terassirakentamisen tarpeisiin. Tuotemerkki kuuluu kansainväliseen SelectorPRO Ltd -konserniin, mutta sen kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa. Innovatiivisesta tuotekehityksestä kertoo, että kaikki laudat on rakennettu kierrätysmateriaaleista tai teollisuuden puujätteestä. Tuotantotapa säästää luonnonvaroja ja tukee kestävää kehitystä. Uusiokäytön tuloksena on erittäin kestävä ja laadukas puukomposiitti, joka kestää käytössä jopa sukupolvelta toiselle.

MaxFloor sopii täydellisesti Suomen olosuhteisiin

Vaikka unelmoimme aurinkoisesta säästä, suomalaisen terassilaudan tulee aina kestää niin sadetta kuin luntakin. Kestävä puukomposiittilauta on perusteltu valinta kotisi tai vapaa-ajanasuntosi terassille. Se on uskomattoman helppohoitoinen: tuote ei vaadi öljyämistä, hiomista eikä suojakäsittelyä. Asennat vain laudat paikoilleen ja voit heti aloittaa rennon oleilun uudella terassillasi. Puukomposiitti tuntuu jalan alla miellyttävän lämpöiseltä ja näyttää aina tyylikkäältä.

Laadukas ja kestävä puukomposiittilauta

MaxFloorilla on valmistusprosessin laadusta sekä ympäristönäkökohtien huomioon ottamisesta kertovat ISO-sertifikaatit. Tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja ne valmistetaan eurooppalaisilla tai aasialaisilla tehtailla. Tuotemerkillä on myös kansainvälisiä tehdasyhteistyökumppaneita. Raaka-aineet ovat eurooppalaisia puuteollisuuden kierrätysmateriaaleja, mikä tukee kestävää kehitystä ja mahdollistaa erilaisten materiaalien hyötykäytön mahdollisimman tehokkaasti. Lopputuloksena on huippukestävä puukomposiitti, jota voit ihailla terassillasi jopa kymmenien vuosien ajan. Valitse sinäkin laadukas, erittäin helppohoitoinen ja ympäristön huomioon ottava MaxFloor terassilauta, ja tee tilaus Netraudassa jo tänään!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18