Quick Step - Täydellinen lattia sisustukseesi

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattiapäällysteiden edelläkävijä. Yrityksen historia ulottuu aina 1960-luvulle saakka. Tuotevalikoima kattaa upeat laminaattilattiat sekä kaiken tarvittavan niihin liittyen - lattianalusmateriaalit, paneelit sekä listat, kuramatot ja jopa siivousvälineet kuten mikrokuitumopit ja pesuaineet. Voimakas keskittyminen laatuun ja jatkuva panostus kehitystyöhön sekä innovaatioihin ovat nostaneet Quick Stepin yhdeksi lattiateollisuuden johtavista toimijoista ja yrityksen laminaattilattiat ovatkin saavuttaneet vankan maineen maailmalla.

Täydellistä, aikaa kestävää laatua ja upeaa ulkonäköä


Quick Step -laminaattilattiassa on luonnollinen pintaviimeistely, mikä tekee sen ulkonäöstä ja ominaisuuksista näyttävät. Erityisen Scratch-Guard –käsittelyn ansiosta pintakerros on kulutuksen kestävä ja tuotteilla onkin jopa 10 kertaa tavanomaista parempi naarmuuntumisen kestävyys. Laminaattilattioille myönnetään huikea 25 vuoden takuu. Quick Step -laminaattilattia on lisäksi antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen sekä helppohoitoinen. Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus, joka onnistuu vaivatta pienimpiinkin nurkkauksiin. Uniclic-pontilla on lisäksi ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu.

Koska Quick Step-laminaateissa on useita eri lankkukokoja, monenlaisia puukuoseja sekä valtava valikoima värejä, löytyy jokaiselle varmasti mieluisa ratkaisu. Myös esimerkiksi Elite-malliston tyylikkäiden lankkujen sirot reunaviisteet miellyttävät silmää.

Quick Step-lattioiden täydellinen tarvikevalikoima kattaa kaiken kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Laminaattilattia sopii yhteen myös lattialämmitysjärjestelmien kanssa.

Vastuullinen valinta


Kaikessa toiminnassa otetaan huomioon myös ympäristöarvot ja yritys haluaa osaltaan kunnioittaa ympärillä olevaa luontoa. Siksi tuotantoprosessiin etsitään jatkuvasti uusia keinoja kierrättää, käyttää uudelleen, vähentää ja uudistaa. Quick Step -laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja sille on myönnetty arvostettu pohjoismainen joutsenmerkki. Pefc-sertifiointi takaa, että kaikki käytetty puuaines on peräisin kestävän kehityksen periaatteella hoidetuista metsistä. Myöskään eksoottisempia Quick Step -laminaattilankkuja varten ei kaadeta yhtäkään eksoottista puuta.

1-100 / 470

470 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 470

470 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16