ScanCool – Laadukkaat laitteet jokaiseen keittiöön

ScanCool on vuonna 2006 Tanskassa perustettu yritys, joka on keskittynyt kylmälaitteiden, liesikupujen sekä liesitasojen maahantuontiin, jakeluun ja varastointiin yli 30 maahan sekä kotitalouksille että ammattikäyttöön.

ScanCool toimii läheisessä yhteistyössä toimittajiensa kanssa haluten toimittaa asiakkailleen vain laatutuotteita. ScanCoolin työntekijöillä on useiden vuosien monipuolinen kokemus kodinkonealalta, joten tämä kokemus ja ammattitaito siivittää vain parhaiden tuotteiden valinnassa.

ScanCool seuraa markkinoita ja reagoi nopeasti muuttuviin trendeihin. Tuotevalikoima kattaa vain parhaat ratkaisut jokaiseen kotiin, joten ScanCool on synonyymi parhaille kansainvälisesti tunnetuille kodinkoneille sekä ammattikäyttöön soveltuville laitteille. Asiakastyytyväisyys taataan tekemällä jatkuvaa kehitystyötä tuotteiden eteen.

Monipuolisesta liesikupuvalikoimasta löytyy malli kaikentyylisiin keittiöihin. Liesikupu on kodin sisustuselementtinäkin tärkeä. Sen lisäksi että sen tulee toimia moitteetta, on ulkonäölläkin tärkeä merkitys. Selkeälinjainen ajaton design näyttää kauniilta vielä vuosienkin jälkeen. Saatavana on sekä moottoroituja seinämalleja että moottoroituja saarekemalleja eri kokoisiin asennusaukkoihin. Mallistoon kuuluvat luonnollisesti myös keittiökäryt tehokkaasti poistavat aktiivihiilisuodattimet.

ScanCoolin kylmälaitevalikoima jättää kylmäksi vain elintarvikkeet. Valittavana on joko integroitava malli tai jääkaapit lasiovella. Tuoreet maut voidaan pakastaa talteen kaappipakastimella tai erittäin tilavalla säiliöpakastimella. Kylmäkeskuksessa on huippulaadukas erillinen jääkaappi ja pakastin samassa paketissa.

Jokainen viininjuoja tietää kuinka tärkeää on juuri oikeanlaiset säilytysolosuhteet. Säilytyslämpötilan ja ilmankosteuden tulee olla määrätyllä tasolla ja säilytyksen mahdollisimman tärinätöntä. ScanCoolin viinikaappi vastaa tähän haasteeseen. Mallistosta löytyy esimerkiksi täyskorkea viinikaappi, jossa on kaksi erikseen säädettävää lämpötila-aluetta ja puiset säilytyshyllyt voidaan vetää ulos, joten viineihin pääsee ergonomisesti käsiksi.

ScanCool-liesitaso on tyylikäs keraaminen malli jokaiseen keittiöön. Siinä on neljä keittoaluetta kahdessa eri koossa ja kokonaisteho on 6000 W. Lapsilukko tuo käytön turvaa pienille sormille ja ajastimen ansiosta ruoka valmistuu juuri oikean ajan.

ScanCool-laitteet ovat käyntiääneltään miellyttäviä, joten ne eivät häiritse kotona saati liiketilassakaan.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18