Selwood

Selwood tarjoaa kattavan valikoiman lasten keinuja, liukumäkiä ja leikkikeskuksia. Tilaa lasten mainiot ja viihdyttävät tuotteet suoraan netrauta.fi nettikaupasta ja kuljetamme ne suoraan kotipihallesi. Monipuoliset ja viihdyttävät leikkikeskukset antavat lapsille tavan purkaa energiaansa. Turvalliset ja kestävät leikkikeskukset ovat jo monen suomalaisen perheen ehdoton hankinta. Turvallinen leikkipaikka tarjoaa hauskanpitoa tunneiksi ja auttaa vanhempia pitämään lapset iloisina ja turvallisesti kotipihalla. Yhdistele ja sommittele haluamasi keinut ja liukumäet haluamallasi tavalla ja saat lapsille tekemistä ja riemua jokaiselle päivälle. Tutustu monipuoliseen Selwoodin valikoimaan piharakennukset sivuilla.

Selwood - lasten leikkiä

Selwood leikkikeskukset tarjoavat riemukasta tekemistä tuntikausiksi. Leikkipaikat antavat mahdollisuuden tutkimiselle ja monipuoliselle leikille. Monipuolisissa leikkikeskuksissa on esimerkiksi osio kahvilan pitoon tai kioskileikille. Keinut ja liukumäet tuovat hyödyllistä liikuntaa leikkiin eikä meno ja vilinä lopu koskaan kesken! Monipuolisuus on ehdoton ominaisuus lasten leikkipaikkaa valitessa, sillä lapset tarvitsevat vaihtelevaa ja monipuolista virikettä leikkiensä aikana. Selwood leikkikeskukset ovatkin kehitetty lasten toiveita ja tarpeita ajatellen ja ne ovat jo tuhansien perheiden suosikki tapa pitää lapset leikkimässä ulkona terveellisessä ulkoilmassa. Monipuolisuus, ilo ja turvallisuus yhdistyvät Selwoodin tuotteissa tehden niistä erittäin suosittuja. Löydä oma suosikkisi jo tänään netrauta.fi nettikaupasta ja nauti riemukkaista leikkihetkistä lastesi kanssa joka päivä.

Selwood - turvallista leikkiä

Selwoodin keinut, liukumäet ja leikkikeskukset ovat kaikki valmistettu kestävistä ja turvallisista materiaaleista. Turvallisuus on tärkein asia myös leikin aikana ja Selwood leikkikeskukset kestävät ahkeraakin käyttöä vuosikymmeniä. Kiipeilytelineet ovat valmistettu jämäkästä ja kestävästä seetripuusta. Valmistaja takaa tuotteilleen pitkän takuun. Kaikki Selwood tuotteet ovat taatusti säänkestäviä. Kokoa juuri teidän perheelle sopiva leikkikeskus jo tänään netrauta.fi sivuilla ja anna lapsillesi unelmien leikkipaikka!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18