SPU - Eristeillä huippuluokan paloturvallisuutta!

SPU Oy on Pohjoismaiden johtava polyuretaanieristevalmistaja. SPU on perinteikäs suomalainen yritys, joka perustettiin lähes 40 vuotta sitten. Yritys tekee jatkuvaa tuotekehitystä ja huomioi kaikessa toiminnassaan myös ympäristönäkökohdat.

SPU:n tuotevalikoima sisältää markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet. Laadukkaat, turvalliset ja kustannustehokkaat SPU Eristeet sopivat kaikkeen lämmöneristämiseen uudisrakentamisesta remontointiin ja lattiasta kattoon. SPU Eristeiden lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen, joten ne eivät kutistu, veny, lahoa tai homehdu. Ne ovat lisäksi mahdollisimman paloturvallisia käyttää.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi valmiiksi pinnoitettu eristelevy, joka on omiaan uudis- ja korjausrakentamiseen. Se on helppo ja nopea asentaa soveltuen niin seinien, kattojen kuin lattioidenkin sisäpuoliseen lämmöneristämiseen ja yhdessä muiden SPU Eristeiden kanssa kylmien tilojen eristämiseenkin. Tehokkaan lämmöneristyskykynsä ansiosta se vie puolet vähemmän tilaa verrattuna villaeristeisiin.

Valikoimissa on myös polyuretaanista valmistettuja eristeitä, jotka sopivat myös lämminvesivaraajan lämmöneristykseen. SPU:n polyuretaanieriste onkin markkinoiden tehokkain lämmöneriste - jo pienilläkin eristepaksuuksilla saavutetaan tehokas ratkaisu.

SPU Sauna-Satulla taas voidaan hoitaa sauna- ja suihkutilojen lämmöneristys. Eristeen rakenne estää kosteutta kulkeutumasta seinä- ja kattorakenteisiin samalla kun se kestää hyvin saunan kuumia ja kosteita olosuhteita. Näin saunan lämmitys on eristyksenkin osalta turvallista ja energiaa säästävää. SPU Sauna-Satu kestää jatkuvaa lämpöä + 100°C.

SPU on kehittänyt myös ullakon eristämiseen parhaan mahdollisen ratkaisun. Vintti-Iitalla saavutetaan erityisen tehokas lopputulos perinteisiin eristeratkaisuihin verrattuna oleellisesti pienemmällä eristevahvuudella. Siksi ullakolle jääkin enemmän korkeutta ja hyödynnettävää tilaa.

Myös energiatehokkaaseen rakentamiseen löytyy valmiit passiivi- ja nollaenergiarakentamisen ratkaisut. Niitä käyttämällä voidaan rakentaa turvallisuudesta, taloudellisuudesta ja ekologisuudesta tinkimättä.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia. Kun valitset kohteeseen parhaiten sopivia eristeratkaisuja, löydät tuotekorteilta yksityiskohtaisempaa tietoa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18